• DarkSector
    Nem én lehet hogy fura dolgokat mondok, de komolyan mondom, hogy a devil 3 nekem semmi gondom nem volt.
    Nem, nem azt mondom, hoyg röhögve elsőre NO DAMAGE -al sikerült, de monnyuk sehol ennyit nem tököltem, mit a papnál itt a végén.
    Bárcsak fel tudnám tenni a videókat, amiket felvettem, mert ott láthatnád, hogy miképpen, és mennyi idő alatt sikerült végigvinnem.
    És sokan tévedésben voltan esetleg vannak, mert azt hiszik hogy a 3.részben a legutolsó szint a legnehezebb...:D Hát nem az utolsó elötti.
    Mert az utolsó fokozat 1 HIT oda vissza, csakhogy azt piszollyal végig lehet szaladni...:P
    Tehát az utolsó előtti ahol aaz ellenség körül először a védőmezőt kell leütni, és az ám volt a nagy meló.
    Legalábbis akkor azt hittem...

Mármint itt a devil 4 ben ellehetetlenít a játék, hiába akarok valamit tudatossan megcsinálni (Lásd finall boss.)
    A 3-ban viszont a végén ha a final bossoknál tartunk, egyszerűen röhögve kerülgettem a fickót, és tudtam, hoyg mikor mit szabad lépnem ellene, és mikor elkerülnöm.
    Itt meg szinte a véletlenen múlt, hogy leessen a földre a pap. sőtt most már hogy tudom, a végén a piros karddal hogy kell megállítani, most már asztmondom az kutyafüle ahhoz képest, mikor le kell bányászni a levegőből!

IGEN, mert a final boss-nál EGYETLEN nehéz pont van, mikor a burok eltűnik, és egyszer meg kell ütni, utána azonkívül a többi része pofon egyszerű de addig szinte megdögölhet az ember akkor sem tudja kezelni a dolgot.