• armageddon666
    Agnus csak végén volt nehéz számomra :S

Nah... szal gamepad :D

Saitek P880-am van. 6 gomb hüvelykujjra, egy D-Pad, 2 analóg és 2 tab... a legvége zavar... 2 tab -.- így nehéz kivitelezni pár dolgot :S meg úgy a gombokból is csak az alapok esnek kézre szal Tauntolni sem nagyon tudok ^^

Milyet vegyek? Logitech Rumblepad vagy Dual Action? Azok asszem úgy néznek ki mint egy PS kontroller. Viszont arra gondoltam hogy ha már veszek akkor olyat amin a 4 ravaszból az alsók analógok. Így akár még aatós játéknál is használhatnám :D Nemtom hogy az ilyenfajta az itt hátrány lenne-e mert nehezebb benyomni vagy nemtom :S
    Szal még néztem ki Saitek Cyborgot (asszem az a neve. Fel lehet benne cserélni a Dpadot az analóggal ^^ szerintem ez így tök jó mert kipróbálnám az xboxos elrendezést, de nemtom hogy az mennyire lenne-e kényelmes :D), illetve egy X360 controller for Windows... Jah meg olvastam valahol egy tesztet Logitech ChillStreamről, és nem is tűnik rossznak ^^

illetve vásárlást elkerülendő morbid elképzelés: van kormányom is :D megoldható hogy mondjuk az Ex-gauge feltöltését gázpedálra teszem, többit meg hagyom gamepadon ahol volt? XD