3093
  • ShaiHulud
    abilitiesnel van, ugy kell hasznalni hogy mielott megutnenek akkor nyomjad, es akkro hatraugraszz majd elore tamadas.

"-- Shuffle (Hold R1, then Back, Forward + /\)

Nero dashes backward then lunges forward with a powerful upward slash.

Comments: This powerful move can help Nero to step back then rush forward to
    knock an enemy out of an attack. It works wonder for the Mission 8 boss.

-- EX Shuffle (With Exceed, hold R1, then Back, Forward + /\)

Nero dashes backward then lunges forward with an upward slash while igniting
    Red Queen and follows this slash up with another slash that knocks the enemy
    away from him. The first slash of this combination will hit more depending on
    the current level of Exceed."
  • ShaiHulud
    bossok jok hogy sok van, a baj vele hogy kevesebb van, mint a 3ban es azok ismetlodnek allandoan;) emelee a palyan valo visszafele haladas danteval, eleg lazy munka.
  • The Protector
    Devil hunteren????Legendery Dark Knight on nyomom és a game felénél tartok.BILLENTYŰZETTEL pedig van egy Saitek p8800-oma nagyon jó de csak akkor használom ha muszály.
  • DarkSector
    LS az a Change Target.
    Amit én is nyomkodok, de semmit nem csinál alapon.
    De a suffle-val még nem találkoztam a kombólistán...
  • zolo
    DH-ban még seholsem, először Humant fejezem be, aztán jöhet a köv, de az már lehet eggyel magasabb lesz.

Én egyedül az olyan kombokat nem tudom, mint pl a Shuffle. Nemtok angolul, és fogalmam sincs mit kéne nyomni, mert az LS gomb fogalmam sincs mirejó:S
  • DarkSector
    Igen de mire végigtoljuk a 6 szintet, hidd el, hogy sok lesz a boss-ból...

TUDOD...JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK.
  • DarkSector
    Igen grat.

Viszont itt a játékban külön kell választani a dolgokat, mert nem mindegy, hogy Human-on kezd valaki és utána megy Devil Hunter-re, vagy fordítva.....!!!!!
  • armageddon666
    nálam ennyi a gond hogy nem állnak ennél a gamepadnál kézre ^^ de jövőhéten veszek/vetetek/rendelek egy Logitech Chill...elfelejtettem a nevétet... :D

Bossokat nem bántam hogy soxxor jöttek ^^ azok a legjobbak :D Najó a békát rühellem... pályából egyedül az erdőt nem bírtam... mondjuk másodszorra már vágtam hogy mi hol van szal nem tévedtem el ^^
  • DarkSector
    Jah gázos a Devil Hunter, de valszeg nekem azért, mert ott kezdtem és először tunningolnom kellett volna Human-on, de megcsinálom, és megpróbálkozok a többivel is amíg nem fog sikerülni!!!!
  • DarkSector
    Mert néhány kombóhoz sok gombot, és sokszor egyszerre kell lenyomni a célzás, és a mozgásért felelős gombok mellé.
    És nem nehéz megcsinálni, hanem játék közben használni a szar.
    Míg joy-al könnyebb en kézre állnak a gombok ha netán egyszerre kell többet kezelni.
  • ShaiHulud
    ah vagy ugy:) jatsz billentyuzettel:P
  • DarkSector
    Ez a tűzes köcsög 2x is sok volt (mármint a monotonitás szempontjából), és nem értem ezt a monoton bossfight-ot, miért kellett ezzel elrontani a végét.
    Ez viszont a játék egyik rossz pontja.
    Meg egy cseppet már az erdős résznél is kezdtem besokkalni...de ezt hagyjuk.
    Ügyes, és nem gond, célozni ütni meg mozogni monnyuk, mert ugye 3-4 gombot is kell sokszor használni.
    Amúgy hol tartasz DH-ben?

Most akkor vagy én szoktam el qrvára a Devil sorozattól, vagy a játékkészítők tették qrvanehézre, mert ebből levonva a következtetéseket, a 6. fokozathoz már istennek kell lenni, hogy végigvidd!
  • armageddon666
    Gamepaddal tolom csak hiányossal :D nem is annyira hiányos csak nem esik kézre pár gomb és ezért Nero majdnemhogy használhatatlan... (nicns tüzeskaaard :((()

és már így is szoptam DevilHunteren mert nem voltam elég kemény :D hát még a nehezebbeken... ezért vagyok.
  • armageddon666
    ugyanaz a 2 mód. Devil Hunterben több a HPjuk talán a sebzésük is, és durvábban nyomják a képességeket. Szal Agnus az szív életet is (legalábbis ott a kockásnál :P) Humanban viszont nem.
  • ShaiHulud
    thx
  • ShaiHulud
    miert lennel elvagva ha nem gamepaddal tolod?
  • zolo
    Humanban is lekell győzni újra :S
    Utolsó küldetésnél vagyok, billentyűvel toltam idáig, humanom, utána újrakezdem nehezebben, de bill marad:P
  • DarkSector
    Jah és le a kalappal az előtt, aki ezt billentyűvel végig tudja küldeni.
    Mármint a Devil Hunter-t.
    Mert joy-al is izzasztó elsőre.
  • DarkSector
    Devil Hunter-be kezdtem, úgyhogy légyszíves mond el, hogy a 19-es pályán Human-ba is meg kell ölni mégegyszer a tűzdémont?
    Mert Humanba még nem mentem, és nem tuom hogy megegyezzik-e a kettő.
    Bár az súgja valami hogy nem...
  • DarkSector
    Gondolod te.
    A devil 3-at kb 1éve hagytam abba.
    Azóta elszoktam kicsit a kombóktól, meg ugye ki kell ismerni az újj elleneket.
    Most már nincs gond, de 19-es pályához értem, és ez a dobókockás buziság betette a kulcsot.
    Nem értem mi a rakás faxnak kell már 3.szorra megölnöm a tűzdémont az első és második lépcsőfok között.
    Értem én, hogy nehezíteni akarnak, de akkor mi lesz a 6. fokozaton?
  • Solid Snake
    Lekvár-e vagyol
  • armageddon666
    pedig a Human roppant könnyű O.o ellenben a Devil Hunter xD
    lehet még GamePad előtt nekiesek Son of Spardanak :S de Automatickal nem az igazi -.- nélküle meg már kevés vagyok elvágva sok kombótól xD
  • Doom 4
    LOL ennyi nehézségi fok XD Én még a Human modban is meghaltam annál a béka bossnál néroval de ennyi fokozat na jó inkább csináljon valaki valami unlockert.
  • gagax
    Most járok annál a küldinél járok a HUMAN utánni nehézségen hogy a papot kell legyőzni(amikor a nagy szobor előtt állunk) de úgy felba*zott mert hiába ütom amikor nincs rajta a pajzs nem akar lesnin :S van valami egyszerü mód hogy tudnám legyőzni?
  • The Protector
    az 1234 es gombokkal váltod a stílust.A yamato stílust pedig egyik stílus gombját duplán nyomod,ja és a yamatot majd a végén kapod úhygogy ne keresd még.
  • skygt90
    hi ! hogy lehet előhozni Dante harci stílusát ? Trickster , Swordmaster, Gunslinger , Royal Guard ? mert nekem folyamatosan a Trickster-en van és nemtudom hogyan lehet átváltoztatni :S
  • DarkSector
    ?
  • Klemice
    no mission 7 humanban D devil hunterben S érdekes :)
  • Klemice
    gunslinger :)
  • DarkSector
    Pandora a Gunmaster modra kapcsolva olyan mint ha a Star Wars-al játszanék.
    Devil Wars...
  • DarkSector
    Jah közbe kitapasztaltam, és már könnyebb, de ez még csak a második nehézségi fok a 6-ból!
    Mi lesz később??

Amúgy ez az új fegyó a Pandora odabasz rendessen!
  • armageddon666
    Az egy dolog hogy milyen lehet, de mennyi van belőle? :P mikor egyszerre 2en vannak az cuki lehet xD

Amíg villámlik addig ne üsd mert megráz! csak lőni szabad. Ha eleget sebződik akkor eltűnnek a villámok, akkor kell izomból nekiesni (DT-rel 3szor elkapod az elvileg jó, de lehet nem elkapást láttam videóba hanem valami kombót ^^), ezután felemelkedik, piros lesz, és benyalod valszeg xD illetve ha van Charge Shot III-d akkor 1hittel megölöd :D
  • DarkSector
    Jah ilyet láttam énis.
    Sirály, csak szerintem nem él meg annyit, mint egy masszívabb sima joy.
  • DarkSector
    Az 1 dolog...
    De bakker mi a rákom ez a szar a 15. pálya elején, ez az elektromos geci...!!!!!!!
    Ütöm vágom, de nem döglik...
    És tutira nem főellenség...gondolom...

BLITZ-nek hívják a tetvest...azt mikor pirosra vált a színe, akkor mintha elborulna az agya szórja összevissza a sugarait!!!
    Ennyire még a főellenségek sem bírták a verést...
    Ésakkó legnehezebb fokon meg milyen lehet az ürge?!!!?
  • armageddon666
    felcserélést fizikálisan értettem :D kiszeded, megfordítod, visszarakod.
  • Klemice
    a dual actionon is van egy mode gomb ami felcseréli a dpadot az analóggal
  • armageddon666
    kényelmes a fogása az ilyen stílusú gémpadoknak? :S szal előremozgásnál nem kell nagyon előretolni az ujjat?

am a ChillStream is így néz ki. csak van benne valami ventillátor hogy ne izzadjon a kéz O.o ez érdekel mondjuk a legkevésbé :D
  • BEAST #1368
    en elvagyok ezzel a speedlink gamepaddal is
  • armageddon666
    Agnus csak végén volt nehéz számomra :S

Nah... szal gamepad :D

Saitek P880-am van. 6 gomb hüvelykujjra, egy D-Pad, 2 analóg és 2 tab... a legvége zavar... 2 tab -.- így nehéz kivitelezni pár dolgot :S meg úgy a gombokból is csak az alapok esnek kézre szal Tauntolni sem nagyon tudok ^^

Milyet vegyek? Logitech Rumblepad vagy Dual Action? Azok asszem úgy néznek ki mint egy PS kontroller. Viszont arra gondoltam hogy ha már veszek akkor olyat amin a 4 ravaszból az alsók analógok. Így akár még aatós játéknál is használhatnám :D Nemtom hogy az ilyenfajta az itt hátrány lenne-e mert nehezebb benyomni vagy nemtom :S
    Szal még néztem ki Saitek Cyborgot (asszem az a neve. Fel lehet benne cserélni a Dpadot az analóggal ^^ szerintem ez így tök jó mert kipróbálnám az xboxos elrendezést, de nemtom hogy az mennyire lenne-e kényelmes :D), illetve egy X360 controller for Windows... Jah meg olvastam valahol egy tesztet Logitech ChillStreamről, és nem is tűnik rossznak ^^

illetve vásárlást elkerülendő morbid elképzelés: van kormányom is :D megoldható hogy mondjuk az Ex-gauge feltöltését gázpedálra teszem, többit meg hagyom gamepadon ahol volt? XD
  • Klemice
    én a devil hunteren a bossok erősségénél lepődtem meg pl agnus a tükör mögött.. és még jön a többi :S..