Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Nekem lenne egy kérdésem:
Ha nem játszottam az elõzõ DMC-kkel a sztoriból mennyit fogok érteni?
Vagy ismerni kéne az elõzõ 3 rész sztoriját is?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

az az exceed, keresd meg controllsnal mi van rabindelve. ugy kell feltornaszni hogy megnyomod kicsit nyomva tartod, elengeded, ujra nyomva tartod, elengeded..stbstb. ha veszel skilleknel exceed 2 meg 3t akkor a 2es illetve 3as toltesi foknal is elerheto lesz par extra, pl streak lesz erosebb, meg a felutes.

elitehun
ja az uccsó pályán Neroval kell menni megint
a fõpap ellen Neroval?

na megvan igen át tudok😄 viszont mik azok az oltárok amiket püfölni tudok? az feltölti?
elitehun
korábban azt olvastam hogy a nap felé kell menni és a árnyékod alapján be tudod tájolni hogy merre kell menni.
hali srácok, amikor van az életem alatt ilyen kékes valami az mit jelent?
át tudok változni? de hogy?!
The Protector
Hy.Dante val kell az erdõbõl menekülni kifelé és közben hangok szólnak hozzám.Van ahol füst van a köv területre lépésnél.Merre kell menni gondolom úgy kell menni h ne a füstös részeken mennyek át.Egyébként gecijó game.A story nagyon tetszik.De h lehetek Neroval Spardaval rokonságban,mert az õ vére folyikbennem is.Ez kiderül?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tudom hogy mit kell vele csinálni de amikor közelebb húzom magam akkor hátrál és akkor nem esek le a földre megint oda húzom magam akkor hátrál és megszívom mert valamikor teleportál. Anyi a gond röviden hogy nincs idõm támadni mert folyamatosan hátrál. Egyépként a démoni kézzel ütöm meg egyszer mert a kardot kivédi.
Húzd mindig oda magad, ahol õ van a "szuper démoni kék kezeddel" <#idiota> , így a közelébe tudsz maradni és addig üsd-vágd a kardal, amíg le nem esik a földre. Ilyenkor odamész hozzá és nyomsz neki egy ütést, ez legslább 30-40%-át lehúzza a hp-jának. Így elég könnyû. 😊
megvan.
Valaki tudna mondni egy tippet az utolsó boss ellen. Leverem a pajzsát és lövöm olyankor egyhejbn marad és letudom kényszeríteni a földre de a második alkalommal már nem védekezik és mindig elugrik hátra így nem tudom a földre kényszeríteni.
Sziasztok!
A belinkelt résznél tartok, hogyan tovább?
http://www.youtube.com/watch?v=uLwwKalxBXw&eurl
Shep
Ja akkor itt végig ez a kard lesz nálam? Amúgy amit a videokban csinál, hogy így felbúgatja, vagy mit csinál olyat hogy lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

yamatora nem tudsz valtani, az csak annyi, hogy aktivalhatod a "devil-formod" (devil trigger)

kerulgesd el a tamadasait, de te ussed csak csak ot pajzsan latod hogy egyre vorosebb lesz, majd elejti, akkor adjal neki egy kis devil bringert kozelrol😄

Shep
Hogyan tudok a Yamatora váltani (a 3-ban a küldetés elõtt lehetett választani, de itt ilyet nem találtam)

A szarfejû Credot, hogy lehet legyõzni, mert 1 egységnyit tudtam csak leverni belõle, azt sem igazán tudom ,hogy hogyan. Állandóan levéd minden támadást a kecskefejû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha bossnal halsz meg, akkro van continue, ami a boss elotti divine statuehoz rak be.

eleterot ugy lehet novelni, hogy megtalalod a palyakon elrejtett "blue orb fragment"-ket illetve megcsinalod a secret missionoket, az mind ad 1 fragmentet (4 blue orb fragment=1 blue orb= 1 hp buborek), tovabba red orbokert vehetsz az itemeknel (amikor skilleket is tudsz venni) blue orbokat(ha jol emlekszem 6-ot lehet igy venni)

ha a fõellesnség kinyirása elötti videó után nem ment? mert ha pl nem bírom kinyírni és kilépek akk kezdhetem elõröl a pályát? Gondolom a játék végefelé azért nehezednek a pályák és akk ez nem elõnyös.ja és fejleszeteni lehet a karaktert? Egyik videóba láttam dupla életerõ csikja volt a srácnak. (ha lehet hol lehet?) elõre is köszi.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

hali. a föpapot hogyan kell legyözni? köszi a segitséget

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Shep
A franc megeszi ezt a szar törést, hogy már megint kifagyott a videonál, persze az természetes, hogy a fõszörny megölése után, miért is ne. Megint kezdhetem elõrõl a pályát.

Köszi... a lényeg hogy kezdhetem elölröl....<#sir>

Prince23
Csak az elejét tudod elmenteni...

Bence94
csak a pontjaidat menti el a pályamentés a oálya végén van 😄

darksector olvastam egyik x360-as commentedet én vettem egy sima nem controller for windows kiadású kontrollert letöltöttem a drivert azt jó meg nem kell hozzá átalakító alapból usb-s.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Feltettem én is nem rossz játék.....de most beszo...m egy kicsit, mert az elsö pálya végén jártam és föbossnál, rámentem save.. oszt jóvan kiléptem most meg indítom aztán kezdi elöröl a pályát, hogy müködik a save/load rendszere a gamenek, valaki lenne olyan szives és leirná...köszi!!
<#worship><#worship>

balee4
Követed az utasításokat, az elsõ fõboss-t, tehát Dante-t a legkönnyebb kinyírni. Ha itt elakadsz, késõbb nagy gondban leszel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hali.Az elsõ pályán hogy kell kinyirni a ellenséget.Vagy mit is kell csinálni.Nem nagyon szoktam játszani de ez a game nagyon bejön nekem.😊 ezér szeretnék segítséget kérni tõletek nay játék fanoktol.Köszönömm elõre is.

csá a mass effect-et a lenti konfiggal tolod? Ha azzal nem szaggat? Jöhet pm is az Off miatt. köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

szerintem nagyon jó lett
nekem nincsenek olyan fejlett fikázó bimbóim mint itt sokaknak
remélem jön minél elõbb a mass effect után ez a köv játék amit meg is veszek
balee4
Na befejeztem én is a gamet, 1,5 nap alatt kivégeztem, kát, hogy ilyen rövid volt, és ne mondja senki, hogy nehéz, mert human-on jó ha 3x meghaltam az egész game alatt. De szvsz brutális játék lett. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Maxtreme
Az addig mind rendben is volna. De mivel ez láthatóan nem sikerült, mi a faxt kell itt fikázni meg szarozni?

Én sem azt mondom akkora nyomokat hagyott bennem a játék, de amire tervezték, azt a célt tökéletesen ellátja.

z99999
amilyen a játék kamerakezelése(ami egyébként alapból jó), auto célzás nélkül élvezhetetlen lenne a játék, szal egyetértek

Pszt.

Prince23
Én csak szerettem volna megszeretni ezt a stilust.

Maxtreme
bazze ennyi hülyét már bocsánat 😊
Azt még értem ha valaki szereti ezt a stílust, felteszi a játékot, és esetleg nem tetszik neki (ilyen nem nagyon lesz) de aki alapból utálja ezt a fajta játéktípust, mi a faxnak installálja egyáltalán fel?
..és jön ide össze vissza szarozni. (azt is el lehet mondani kulturáltan hogy nem tetszik, de nem csak azokra a postokra kell reagálni amiben szintén valaki fikáz, és helyeselni)

Én ha tudom hogy nem szeretem az adott stlíust (pl 1db point and click kalandjáték topikjába sem mentem fikázni, pedig abszolút nem kedvelem az ilyen jellegû gameket.. )

Egyszerûen tiszteletben kéne tartani más ember ízlését.
Ha valami nem tetszik, nem kell vele játszani. Ennyi.

nyomd meg a lock-on gombot es a devil bringert. (kez amit kilo😛)

CalebJoe
Így van én se megyek olyan topikba ami nem érdekel vagy nem értek a témához azért hogy leszóljam a fanokat.
Amúgy automata célzás nélkül itt mire mennél?Mert egy FPS-be,vagy más stilusú játékba tényleg felesleges,és élmény romboló.De itt alap hogy egyes ellenfeleket folyamatossan lõsz mikor távol vagy tõle.És akkor a nehezebb fokozatokról még nem is beszéltünk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CalebJoe
A Capcom 1979-ben az Ubisoft 1986-ban alakult, a DMC 2001-es a PoP meg 2003-as szóval inkább az Ubi nyúlhat ötleteket a Capcom-tól, kicsit régebben benne vannak a szakmában a japánok videójátékok terén csak annó nem jutottak el kihazánkba.
en egybol az elejen elakadtam. elvettem a koponyat a helyerol. van egy kor, amibe ha beallok, akkor elkezd keken fenyleni es a levegoben is megjelenik egy kek gomb. ha kijovok a korbol akkor nem vilagitanak. mit kell ott csinalni?
Rage47
hmm érdekes, én sem járok annak a játéknak a topikjába, amit utálok...
igyvan , ugy nem lehet elvezni, hogy csak nyomogatod a gombokat esz nelkul, tudni kell mit miert csinalsz es maris elvezni fogod, ha akkro sem akkor tenyleg huzas masik topicba.

ezt nem ertem, mi a fasznak jar es ir egy olyan jatek topicjaba az ember, ami nem is tetszik neki? nem szanalom ez veletlen? mert meg csak azt sem mondhatjatok, hogy csak a velemenyeteket irtatok le, mert meg a mai napig visszajartok lathatoan.

Bucser
byebye.

Komolyan nem értem. Mi a baj a japán anime-vel? 1000-szer magasabbszintû animációkat csinálnak mint arra a Disney-Pixar együtt valaha képes lesz. Történeteik/karaktereik agyonütik a legdúrvább hollywood-i remekeket is.

Valamint a manga nem stílus. BTRW: nem tetszik a combo játék nem kell játszani. szerintem hatalmas fun leülni játszani vele (szigorúan jól beállított gamepaddal úgy hogy ismered a rendszert és nem csak buttonsmashelsz).

Mondom ezt úgy hogy alapvetõen kõstratégia és szim fogyasztó vagyok + Armed Assault.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Evin
Neked ez a játék nem tetszik, másnak meg talán pont a te kedvenc játékod. Törõdj bele! Nem tudom miért kell ezen lovagolni.
Egyébként kár volt beírnod is, mert mindenki tisztában van azzal, hogy nem tetszhet minden játék mindenkinek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

CalebJoe
Ja tréning akkor már te is végigvitted biztos ha így beszélsz róla ugyanis elég durván kell benne kombózni néhol, még a gamepad-dal is szétment a kezem néhol méghogy ez tréning.

Az automata célzás meg mindig is benne volt a DMC-ben, megint semmi alapja a sok hülye hozzászólásnak.
A PoP-nak köze nincs ehhez a stílushoz inkább a God of War-hoz az meg lealázza a kis herceget keményen.
ez mind szep es jo de ez csak szubjektiv, nekem pl baldurs gate 1-2 alap rpg, nem igen volt azota olyan ami megkozelitette. persze dmc is alap. de baldurs gate-t leszolni az nem szep dolog, foleg ha vegig is vitted 1-2 + kiegeket is (amit ketlek).

A "tréning" az nálad mit jelent?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
mondom nem kell ide járni<#ejnye1><#ejnye1>
Nathan66
én is kiállok a véleménye mellett. abszolút tréning az egész...

elitehun
egyszerû ha nem tetszik a game nem akkor nem kell a forumát nézni.