Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem játszottam az elõzõ DMC-kkel a sztoriból mennyit fogok érteni?
Vagy ismerni kéne az elõzõ 3 rész sztoriját is?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
át tudok változni? de hogy?!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A belinkelt résznél tartok, hogyan tovább?
http://www.youtube.com/watch?v=uLwwKalxBXw&eurl
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A szarfejû Credot, hogy lehet legyõzni, mert 1 egységnyit tudtam csak leverni belõle, azt sem igazán tudom ,hogy hogyan. Állandóan levéd minden támadást a kecskefejû.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
eleterot ugy lehet novelni, hogy megtalalod a palyakon elrejtett "blue orb fragment"-ket illetve megcsinalod a secret missionoket, az mind ad 1 fragmentet (4 blue orb fragment=1 blue orb= 1 hp buborek), tovabba red orbokert vehetsz az itemeknel (amikor skilleket is tudsz venni) blue orbokat(ha jol emlekszem 6-ot lehet igy venni)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
darksector olvastam egyik x360-as commentedet én vettem egy sima nem controller for windows kiadású kontrollert letöltöttem a drivert azt jó meg nem kell hozzá átalakító alapból usb-s.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
<#worship>#worship><#worship>#worship>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
nekem nincsenek olyan fejlett fikázó bimbóim mint itt sokaknak
remélem jön minél elõbb a mass effect után ez a köv játék amit meg is veszek
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én sem azt mondom akkora nyomokat hagyott bennem a játék, de amire tervezték, azt a célt tökéletesen ellátja.
Pszt.
Azt még értem ha valaki szereti ezt a stílust, felteszi a játékot, és esetleg nem tetszik neki (ilyen nem nagyon lesz) de aki alapból utálja ezt a fajta játéktípust, mi a faxnak installálja egyáltalán fel?
..és jön ide össze vissza szarozni. (azt is el lehet mondani kulturáltan hogy nem tetszik, de nem csak azokra a postokra kell reagálni amiben szintén valaki fikáz, és helyeselni)
Én ha tudom hogy nem szeretem az adott stlíust (pl 1db point and click kalandjáték topikjába sem mentem fikázni, pedig abszolút nem kedvelem az ilyen jellegû gameket.. )
Egyszerûen tiszteletben kéne tartani más ember ízlését.
Ha valami nem tetszik, nem kell vele játszani. Ennyi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Komolyan nem értem. Mi a baj a japán anime-vel? 1000-szer magasabbszintû animációkat csinálnak mint arra a Disney-Pixar együtt valaha képes lesz. Történeteik/karaktereik agyonütik a legdúrvább hollywood-i remekeket is.
Valamint a manga nem stílus. BTRW: nem tetszik a combo játék nem kell játszani. szerintem hatalmas fun leülni játszani vele (szigorúan jól beállított gamepaddal úgy hogy ismered a rendszert és nem csak buttonsmashelsz).
Mondom ezt úgy hogy alapvetõen kõstratégia és szim fogyasztó vagyok + Armed Assault.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként kár volt beírnod is, mert mindenki tisztában van azzal, hogy nem tetszhet minden játék mindenkinek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az automata célzás meg mindig is benne volt a DMC-ben, megint semmi alapja a sok hülye hozzászólásnak.
A PoP-nak köze nincs ehhez a stílushoz inkább a God of War-hoz az meg lealázza a kis herceget keményen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.