• DarkSector
    Mivel nem tudok egyszerre sok időt fordítani Dante-ra meg Nero-ra, ezért még csak most értem el Dante kalandjához.

És először meg kell mondjam megillyedtem, mert azt hittem, hogy Dante nehéz lesz, mert sokan riogattak ezelőtti hozzászólásokkal, hogy "Dante-nak nincs semmi speckó mozgása..." meg hogy "nehéz vele menni..." stb.

Háát én nem csalódtam Dante-ban, sőtt ezt nem is gondoltam volna, hogy a készítők belerakják ebbe a részbe Dante szinte összes mozgását a 3.részből!

Akiknek meg nem jön be Dante, és nem játszottak még a 3. résszel, annak íme egy kis segítség!

Mindjárt vásároljatok a tulajdonságaiból, de legfőképpen a Style-ekből.
    Na ez Dante Speckója.
    És ezután a gamepad-on legalábbis a kereszt irányokkal lehet iszonyatgyors váltást kezdeményezni a stílusok között, amik az előző leginkább a 3.részben jellemző mozgásokat hozza elő.
    PL:
    Fegyver stílusban pl a Nero esetében használt megragadás gombra, extra tüzelési poziciókat lehet felvenni. Mint a talajon állva, mint a levegőben egyaránt.
    Kadrmesterként, pedig elég gyorsan fog hadonászni a kardjával, amivel megspórolhattok egy hosszabb kombót...:D
    stb...stb..stb...

Eddig tutira ez a legjobb része a sorozatnak, már csak a démon alakokból vagy a fegyókból lehetne egy cseppet több, de már így is király, hogy ezeket a style-okat áthozták Dante mester számára....