• armageddon666
    NYOMOKBAN SPOILERT TARTALMAZ!!

-------------
    SPOILER!
    -------------

Na sikerült megcsinálni Devil Hunterben is... Így human után sokkal nehezebb volt :S Főleg a vége fele. Legtöbb helyen javítottam, bár inkább az idő miatt, illetve egy-két helyen a style miatt :D ugye több képességem volt. Aztán végefele Dantéval véletlen benyomtad Automaticot és onnantól úgy maradt :\ egy-két alkalommal gáz volt mikor nem azt csinálta a karakter amit akartam, viszont mégis örültem hogy Neroval végre tudtam használni a tüzes támadásokat... Legnagyobb rontásom S-ről D-re volt xD Gold Orb, Continue is volt :\ Utolsó előtti pálya, a kockás... Szivatott nagyon a gép :( Majdnem minden ellenfeles mezőre ráléptem, Agnus meg ilyen geci életszívó technikát használt :\ Sanctus Diabolico is durvább volt :D nem ment le elsőre, de mégis könnyebb volt mint Angelo Agnus ^^ Mondjuk mákom volt :D Harmadszorra vagy negyedszerre már nagyon pipa voltam, alig volt élete, és elkezdte azt az imba kardos támadását... Na ugye nyomtam mindent, és így szerencsével menetközben megfogtam busterrel!! Smokin' Style, és instant kill XD (majdnem 2 csík HPja volt, több mint nekem) Szal azért mák is kellett :D

Kaptam Karakter képeket, meg még egy végigvittem a játékot artot. 7 van belőlük. Ez nem tudom hogy áll össze :S H-D-S ? ez mondjuk 3. Esetleg még Bloody Palace. De ez csak 4 lenne. Vagy akár ha Humanon viszem végig megint akkor is kapok újat? Vagy Son of Sparda után kapok még 2 nehézséget? Bloody Palace helyett meg beugrott a Dark Knight mód.

-------------
    SPOILER!
    -------------

NYOMOKBAN SPOILERT TARTALMAZ!!