• DarkSector
    OFFJah a csítert már nálam meg haveroknál is majdnem minden alkalommal ellövik.
    Pl fogod a srácot kifigyeled, hogy monnyuk bemegy egy épületbe, és fogod átlövöd a falat, kiugrik a célkeresztél a találatjelző, és megölöd, vagy ha néhányszor nyomod, akkor azért rá lehet érezni a pályán, azokra a bizonyos területekre, ahol gyakrabban bújkálnak, vagy ahol többen megfordulnak, és monnyuk mielőtt odamész kicsit átlövöldözöl a sarkokon, vagy tökömtudjami, és akkor ugye pláne nem látszik semmi ha visszanézik a killcam-et, és jon a "WH-s buzi" felirat a bal felső sarokban.
    És akkor ilyenkor magyarázd meg a srácnak, hogy a rutin meg az évek...

Én személyszerint egyszer csak annyit akartam, hogy a fegyók legyenek meg, mert azé gázos volt 3 lövetűvel, de azért is bannolt a PB.

Na manapság meg kb 15-20. fokozat után meg mindig lenullázok, mert annyira könnyű most már, hogy alap M16-ossal is sokszor 1. vagy 2. vagyok.

Akik WH-znak "bár fogalmam nincs, hogy PB-s szerón hogy tudnak" egyszerűen azok szerintem nyomi pöcsök, mert nem kell túl nagy tehetség, hogy jó helyezést elérj, ráadásul hányan nyögik be, hogy no GL, meg P90...
    Én azt szoktam mondani, hogy nem baj, GL-el ha ügyes és le tud szedni, és ettől ő faxagyerek lesz akkor nem bánom. A P90, meg szerintem semmivel sem faxább a töbitől, én nem is értem , hogy mit paráznak tőle.
    Én nem vettem észre, hogy P90-el olyan sokszor kaptak volna el.
    Az a fegyó is csak akkor jó ha tudják kezelni.
    ON