3093
-
ShaiHulud #1045 megint melle beszelsz, arena=bloody palace, es igen kapsz itt is ha vegig viszed, devil hunteren valo vegig vitelnel tuti kapsz, mert en azon vittem vegig. tovabba kapsz melle 2 uj nehezsegi fokot, amibol az egyik ilyen extra nehez, amihez extra sok mob is jar (olyan mint 3ban a dante must die). ezen kivul megnyilik a galery a menuben.
es igen vegig vitelnel credits korul van egy kis minijatek, amit ha megcsinalsz, akkor egy extra kis videot lathatsz a credits utan. -
ShaiHulud #1044 ugye te is most a secret missionokrol beszelsz? mert en arrol:P -
#1043 Laptopról lévén szó, nem tudom menne-e, de nekem a feleekkora asztali gépemen elfut. -
Tomy Lee #1042 Sziasztok!
Hát először is sry,hogy gépigény témában kell írjak de fontos lenne tudnom mert eredeti-t kapnék másikért cserébe és nemtom menne e Notebook-omon.
Szal ezen a konfigon?: 1.6-os dual core,x1600 mobility(500mb-os),2 giga ram és laptop-rol van szó.
Kösszi -
#1041 #1028-ban szerintem olyan arénára gondolt ,mint a 3. részben a Bloody Palace. Nos az itt is megvan, Devil Hunter-ben kell végigvinni és megkapod -
#1040 van extra befejezés!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg kell védeni kyriet 90 mp-ig -
#1039 Ez sem túl rossz.
Top 10 games GameFAQS -
#1038 Nemtuom még nem játszottam végig, de biztos valami hasonló lesz.
Van számláló az aréna harcnál? -
#1037 és ennél is kapunk extra befejezést? -
#1036 Ott asszem 300 volt a limit, hogy megkapd a videót.
Én láttam már, de ne kérdezd, hogy mi volt a videóban, mert arra már nem emlékszem. -
#1035 3-nál extra befejezést kaptál a végére. -
#1034 Háát ezelőtti részekben is sokan nyavajogtak, és nekem elhiheted, hogy nem nehéz, csak egyszerűen rá kell jönni a taktikára, illetve az ellenség gyenge pontjára, vagy éppen a kombókat kell begyakorolni.
Nekem eddig nem voltak gondjaim a 3 rész alatt és most sem lesznek hosszútávon. -
#1033 Tudom, hol akadtál el, és fel kell ugrálni, de inkább itt egy kis segítség
videos végigjátszás -
#1032 CD project adja ki, tehát ...
A franc megeszi az ilyen idióta lézeres részeket, meg azt is aki kitalálta, hogy egy játékba ilyen kell. -
zombysoad #1031 Ott mit kell csinálni,mikor leesek ilyen "kútszerűségbe" és ilyen piros ugráló padokon haladok fel? (mission 5)Feljutok de semmi értelme,de lent van egy olyan kék forgós szar amit szét kell ütni,de azt meg rács védi.Segítsetek lécci! -
#1030 De kapsz! -
#1029 Ma olvastam, hogy nálunk magyar felirattal fog megjelenni a játék ősszel. Kíváncsi vagyok, hogy hozza-e a mostani hivatalos fordítások minőségét. Valószínű, hogy olyan fogja fordítani, aki sosem látta. De reménykedem, hogy nem így lesz.
(Azt írják magyar felirattal. Remélem ebbe a menük is beletartoznak, mert azok képek és nem szövegek.) -
ssk3 #1028 Ha végigtoltam a játékot, itt nem kapok olyan aréna szerűséget mint a dmc3 után ami volt? Mert jó lenne... Vagy vmi kijátszás utáni extra van? -
#1027 Ja közben rájöttem. -
#1026 Miután Kirye-t magával vitte őnagysága és Neronak csak a medál maradt belőle, visszamegyek a lifthez leverem a kalapos démont, aktiválom a kék kapcsolót ami egy ajtó elől leoszlatja a kék pókhálót, de ez az ajtó, hol a frászban van, mert nem találom? -
#1025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de idegesítő hogy a boss-okat 3x is le kellett győzni, na meg hogy Dante-val ugyanazokon a helyszíneken voltunk csak visszafelé kellett menni...
emiatt csak 8/10:C -
#1024 no holnap lenyomom a saviort mert ma elizéltem :)
jóéjt! -
ShaiHulud #1023 tartani majd csak akkor lehet ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legyozted credo-t
akkor majd azt kell hogy nyomva tartod azt a gombot amivel foldbe dongolned az ellenfeled, de nem tudom, hogy ettol majd no e a style.
stylet tamadas nelkul novelni dantevel lehet, royalguard modeban, royal block-kal. illetve neroval a table hopper-rel
-
ShaiHulud #1022 "nem veszes", de azert csak 1t lattal a 12bol:D igenis van par jo nehez:D -
#1021 Jah értem. Én ezt nem vonom kétségbe.
Csak ez hogy kapcsolódik a bugokhoz.
Meg a DX10.
Mikor én XP-n DX9-el nyomulva látok szánalmas bugokat x-y-z játékoknál.
Nem tragikus dolog, mert max letörlöm a gépről, csak ha már itt tartunk... -
#1020 OFFJah a csítert már nálam meg haveroknál is majdnem minden alkalommal ellövik.
Pl fogod a srácot kifigyeled, hogy monnyuk bemegy egy épületbe, és fogod átlövöd a falat, kiugrik a célkeresztél a találatjelző, és megölöd, vagy ha néhányszor nyomod, akkor azért rá lehet érezni a pályán, azokra a bizonyos területekre, ahol gyakrabban bújkálnak, vagy ahol többen megfordulnak, és monnyuk mielőtt odamész kicsit átlövöldözöl a sarkokon, vagy tökömtudjami, és akkor ugye pláne nem látszik semmi ha visszanézik a killcam-et, és jon a "WH-s buzi" felirat a bal felső sarokban.
És akkor ilyenkor magyarázd meg a srácnak, hogy a rutin meg az évek...
Én személyszerint egyszer csak annyit akartam, hogy a fegyók legyenek meg, mert azé gázos volt 3 lövetűvel, de azért is bannolt a PB.
Na manapság meg kb 15-20. fokozat után meg mindig lenullázok, mert annyira könnyű most már, hogy alap M16-ossal is sokszor 1. vagy 2. vagyok.
Akik WH-znak "bár fogalmam nincs, hogy PB-s szerón hogy tudnak" egyszerűen azok szerintem nyomi pöcsök, mert nem kell túl nagy tehetség, hogy jó helyezést elérj, ráadásul hányan nyögik be, hogy no GL, meg P90...
Én azt szoktam mondani, hogy nem baj, GL-el ha ügyes és le tud szedni, és ettől ő faxagyerek lesz akkor nem bánom. A P90, meg szerintem semmivel sem faxább a töbitől, én nem is értem , hogy mit paráznak tőle.
Én nem vettem észre, hogy P90-el olyan sokszor kaptak volna el.
Az a fegyó is csak akkor jó ha tudják kezelni.
ON -
GiGa master #1019 amibe nagy pénz van és télleg sokat ér a 2magvasok..azok szépen futnak és a hőmérsékletük is megfelelő,bár a híd melegszik... -
gregtom6 #1018 nem csak te találod annak, de jó taktikával mindegyiket meg lehet csinálni. És figyelj a világító devil bringerre. Pl első secret mission időre megy, ki kell taktikázni,h melyik támadásoddal végzel ki egyet a leggyorsabban.
a Style-t azt mondtátok támadás nélkül úgy lehet növelni,ha megragadod devil bringerrel a démont,és pajzsként tartod magad előtt? vagy mi? vagy támadok és failed lessz, v elkapom,és rángatom magamhoz. -
GiGa master #1017 teszelj és megtudod én teszteltema 9600at nem csodálkoztam amikor crysis alatt zalman heatpipe alatt 70fokos volta gpu akkor csodálkoztunk -
GiGa master #1016 nem nem viccelek nézz meg monnyuk egy 8800gt új szériás vidit meg egy 9600gt és elmondom neked 2048 fölött kezd elhúzni a 9600gt.....de akkor is csak max 10fps el a 40-max 50 es átlagtól az meg fölösleges... -
#1015 Pedig azért nem vészes.
Mission 1-nél csak vágd gyors a földhöz őket alapon "L" gomb.
Nekem 12mp maradt még a végére.
Többit még nem találtam. Biztos elkerülte a figyelmemet. -
GiGa master #1014 Fasza cucc te FPS fun vagy,mindenkinek más megteccik elmondom neked én eljátszok egyaránt Suprem Commanderrel,Cod4 eztem én is(neten is CoD,Cod2,Cod 4,)2és fél év után hagytam ott a codot,mert amikor a 10éves kis pisis gyerekek ugattak hogy cheater meg stb, akkor elég volt és miért mert nem tudtak játszani...pl ez más játékban nem láttam Bf2,Bf2142,hogy az fps-nél maradjak...nézőpont kérdése mind ez..én eljátszom RPG-vel,FPS-el,TPS-el,ami jön kivétel a WOW azt soha többé de nem fikázom mert másnak teccik...nekem nem jött be...
értelme nincs fikázni a másikat,vagy ami a másiknak teccik...
-
#1013 Jah csak durvább, de ahhogy néztem a mozgás "ütések" szempontjából eléggé hasonló.
Én úgy láttam az egyik kissebb trélerben, hogy ez is iszonyat gyors ütéssorozatot ad le. -
#1012 a secret missionoket csak én találom nehéznek? eddig egyet sem végeztem ki inkább csak vittem a játékot előre -
#1011 "És ugyan már szerinted miért vannak félkész játékok?talán azért mert kb 1éve mi jött be Dx10 amiről lehetett olvasni hogy kezdetleges nemrég kijöttek a 9600 as szériák amiknek 3600as felbontáson van nagy teljesítménye..."
Ugye most csak viccelsz. -
#1010 "Egyetértek.....PC-n is vannak jó és rossz játékok,ugyanígy konzolon is."
Na ez a lényeg. -
#1009 Hát én mindig azt szoktam mondani hogy mindnki véleményét el kell fogadni de ez most marhára nehezemre esik hogy a Mass Effect meg a Bioshock szar lenne ? ezzel a véleményel valszeg egyedül vagy de nagyon. -
#1008 gilgamesh :) az hajaz a beowulfra a 3ból
a lucifer nagyon komoly :) az vergil summoned sword cuccára hajaz csak ugye késleltetett robbanással a szellemek ellen jó szerintem
a pandorát még nem ismertem ki sajnos, de az is durvának néz ki -
GiGa master #1007 És ugyan már szerinted miért vannak félkész játékok?talán azért mert kb 1éve mi jött be Dx10 amiről lehetett olvasni hogy kezdetleges nemrég kijöttek a 9600 as szériák amiknek 3600as felbontáson van nagy teljesítménye...és Turning point fall of liberty-t tegyük félre meg ami még télleg fosh volt nem engine fizik miatt...miért vannak a szar gémek?3dolog nincs rá idő,nincs rá pénz,vagy a technológia nincs...azt monnyuk úgy stimbe vagy hogy mennyi egy unreal engine felhasználási és szerzői jognak az ára?kb.30-40millió forint és ez csak engine...és még nincs meg a 6csoportos fejlesztő csapat,meg sorolhatnám...
de mind 1 nem teccik ne tedd fel ne játsz vele ennyit took mondani ha meg nem értessz valamihez ne dumálj róla!
ennyi van az a mondás:Nem minden,hogy a hülye okoskodik..vagy az okos hülyéskedik!nah szép jó estét továbbra is!Mindennek megvan a hibája mindenben van hiba..az ember sem tökéletes..ennyit kell csak szemelőtt tartani..mielőtt valamit fikáznál...
és télleg ha nem teccik csinálj jobbat!(bár nemhiszem h megközelítő is lenne) -
#1006 Na azt hogy mikor mit hogy és hol csinálok azt ne te mond meg, ha lehet.
Cod 4 igen is faxa játék.
Amúgy meg olvasd már el ezt mielőtt beszólná:
"Mármint azt leszögezném hogy nekem semmi bajom a játékokkal, DE"
A de szócskára hívnám fel a figyelmedet, ami arra utal a mondatban, hogy ha olyan hozzáálással nézném a PC-s cuccokat, mint az ittenő fikázósak a Konzolos játékokat, akkotr lehetne a PC-sekben is bőven találni hibákat.
Nem pedig azért írtam a hibákat, mert én magam ellen beszélek.
Mert elárulom neked, hogy nekem is PC-m van, és én is azzal játszok ha van időm, de vannak dolgok, amik még ha nehezen is de be kell ismerni.
Régen még lehet hogy az volt, hogy "ha átirat, akkor = szemét cucc", de most már más a helyzet, és ezek mind előítéletek.