• GiGa master
    Ezzel egyáltalán nem értek egyet.Minek vagy itt ha szerinted fosh a pc-s játék társadalom társadalom?Ha ennyire tudod fikázni a gémeket csinálj jobbat...ha ennyire csökevényes agyú vagy hogy Bugok miatt fikázod pl Blacksite 51et vagy akármelyiket akkor szerintem ülj be a sarokba zárd magadra a szobaajtód és játsz a füleiddel v akármi.A pc-nél azért van gépigény mert van kismillió kisegyszáz hardwer,amiközül nem tudnak mindent összeállítani a játék engine tervezők,hogy a te pici lelkednek eleget tegyenek..pl:crysis,bioshock.

Ha a játék menetek meg monoton?miért játszol?pl Assassin's Creed...ha igazán benne lennél ebbe, és értenéd mi miért van akkor nem írogatnál ilyen hülyeségeket amivel csak magadat égeted meg magadat járatod le...

Régen mi volt volt egy játéknak 10 v 15 órás játék ideje....de miylen grafikája...ma mivan 5-6 vagy akár 7órás játék idő van,miért?mert a grafikai megoldások a K&F projectek kicsit megújúltak,meg a jeték élmény miatt...konzol ugyan úgy mész lősz egy szép történet keretbe foglalt dolog..

Mass Effect 60%beszéd de könyörgök miért te csodagyerek mert MMO egy külön Válfaj a pc-ben és ha ezért leszólod megint csak magad égeted meg csépeled fölöslegesen!

No meg S.T.A.L.K.E.R Silány a környezet nálad lehet...nálam gyönyörű volt,és erre megint miért a válasz?!Azért mert nézd meg mekkora területen mozogsz?nem egy 3m2-es területen rohangálsz hanem mondjuk 3000m2en.Most is a DMC,2.3.4 hogy mersz egyáltalán egy DMC félét egy Stalkerhez hasonlítani?2 külön fajta játék...
    Nem nagyon értem a gondolkodásod,mert szerintem nem azon az ellenszenvesek akik itt vannak Hanem CSAKIS EGYEDÜL TE!ha meg ennyi eszed van hogy egy felsőkategóriás pc játékot egyszerű primitív konzolhoz akarsz hasonlítani hát igazán unatkozhatsz...konzolon az elkövetkezendő x évben nem fox látni egy crysis,farcry2,clearsky, grafikus motort,vagy akár fizik engine-t...

jah és a CoD4es beszólásod alapját lerí hogy egy hülye kocka vagy merta cod4 mit mutat meg neked azt h mész lősz,és ugrálsz a pályák meg a helyszínek közt az aztán igazán nagy játék...millió taps neked!

ezt vagy megérted v maradj emg magadnak azt húzz el innen!