3093
  • gregtom6
    Egyetértek.....PC-n is vannak jó és rossz játékok,ugyanígy konzolon is. Haverom eredendően utálja a DMC-t,God of Wart imádta, nekem mind2 kedvencem. És RPG-kből is sokkal játszottam,WoW-wal is, de mind1iket meguntam kivéve a BioShockot ami leginkább a környezete miatt tetszett. Stalker,Fallout 1,2,tactics,Crysis, játékokkal is játszottam, egyiket se vittem végig.Se a GTA-kat,na azok meg nekem voltak a nehezek:)

na de elég az offból sztem,és a DMC 4 elég könnyűnek tűnik a 6. vagy 7. pályán számomra, az 1. dmc-vel ps2-n sokkal többet szenvedtem. A 3-nak volt az igazi és kellő nehézsége(van gamepadom,de DIREKT billel vittem végig,mert jobban szeretem a billt hozzá) és kellő kihívása volt(bár jó taktikával az utolsó bosst benne halál nélkül meg lehet bármikor csinálni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megduplázva magam devil formban erős kombókkal,és játék végére összeszedni legalább másfél hosszúságú életcsíkot,meg devil csíkot
  • RAZOR27
    Nekem tetszik, de a full fav a Berial(talán elírtam)után kapott cuccos.
  • Shep
    Hihetetlen ,hogy még mindig ez a nekem tetszik neked miért nem dolgon tudtok vitatkozni? Nem totál mindegy kinek tetszik és kinek nem? Te ezzel játszol mert neked ez tetszik a másik játszik mással mert neki az a jó. Attól, hogy neked nem tetszik valami másnak még tetszhet. Bár ha ebben lelitek örömötöket csak nyugodtan :)
  • RAZOR27
    szegény ték xD
    Amugymeg ne kakaskodjatok már, mindenki azt szereti ami neki a legjobban bejön, ennyi...
  • DarkSector
    Jah a legállatabb az a fegyó, amihez egy maszkot is kap...
    Népszerűség: 50%-50%

De sebaj az a lényeg, hogy akinek tetszik az jól érezze magát ha játszik a játékkal.
  • GiGa master
    Ezzel egyáltalán nem értek egyet.Minek vagy itt ha szerinted fosh a pc-s játék társadalom társadalom?Ha ennyire tudod fikázni a gémeket csinálj jobbat...ha ennyire csökevényes agyú vagy hogy Bugok miatt fikázod pl Blacksite 51et vagy akármelyiket akkor szerintem ülj be a sarokba zárd magadra a szobaajtód és játsz a füleiddel v akármi.A pc-nél azért van gépigény mert van kismillió kisegyszáz hardwer,amiközül nem tudnak mindent összeállítani a játék engine tervezők,hogy a te pici lelkednek eleget tegyenek..pl:crysis,bioshock.

Ha a játék menetek meg monoton?miért játszol?pl Assassin's Creed...ha igazán benne lennél ebbe, és értenéd mi miért van akkor nem írogatnál ilyen hülyeségeket amivel csak magadat égeted meg magadat járatod le...

Régen mi volt volt egy játéknak 10 v 15 órás játék ideje....de miylen grafikája...ma mivan 5-6 vagy akár 7órás játék idő van,miért?mert a grafikai megoldások a K&F projectek kicsit megújúltak,meg a jeték élmény miatt...konzol ugyan úgy mész lősz egy szép történet keretbe foglalt dolog..

Mass Effect 60%beszéd de könyörgök miért te csodagyerek mert MMO egy külön Válfaj a pc-ben és ha ezért leszólod megint csak magad égeted meg csépeled fölöslegesen!

No meg S.T.A.L.K.E.R Silány a környezet nálad lehet...nálam gyönyörű volt,és erre megint miért a válasz?!Azért mert nézd meg mekkora területen mozogsz?nem egy 3m2-es területen rohangálsz hanem mondjuk 3000m2en.Most is a DMC,2.3.4 hogy mersz egyáltalán egy DMC félét egy Stalkerhez hasonlítani?2 külön fajta játék...
    Nem nagyon értem a gondolkodásod,mert szerintem nem azon az ellenszenvesek akik itt vannak Hanem CSAKIS EGYEDÜL TE!ha meg ennyi eszed van hogy egy felsőkategóriás pc játékot egyszerű primitív konzolhoz akarsz hasonlítani hát igazán unatkozhatsz...konzolon az elkövetkezendő x évben nem fox látni egy crysis,farcry2,clearsky, grafikus motort,vagy akár fizik engine-t...

jah és a CoD4es beszólásod alapját lerí hogy egy hülye kocka vagy merta cod4 mit mutat meg neked azt h mész lősz,és ugrálsz a pályák meg a helyszínek közt az aztán igazán nagy játék...millió taps neked!

ezt vagy megérted v maradj emg magadnak azt húzz el innen!
  • DarkSector
    Jah csak az a baj, hogy sokan a rossz minőségű pc-s gémeket feljebb emelik a minőségi portok főlé...
    És azzal a kifogással, amiket itt lejjebb olvasgathatsz.

Hol találsz ott egy értelmes hibát is a játékkal kapcsolatban, max az helytálló, hogy " nekem nem tetszik ez a stílus"
    De senki nem mondja, hogy szar a zene, gyenge a mozgás, szar a graf, vagy akad a gépén...

Jah és sokak azt monnyák, hogy "mert nekem bejött a medal of honor airborne"
    Jah kérem és azzal meg mi volt a gond?
    Mennyivel volt szarabb bármelyik fps-nél ami manapság megjelent???
    Mert nekem nagyon nem tűnt fel, hogy annyira bugos vagy félkész játék lett volna, mint mostanság a legtöbb hasonló gém.

Jah hogy valakinek rövid volt.
    Az 1 dolog, inkább mint 2x olyan hosszú, és tele bugokkal játék.
  • Klemice
    fú gyerekek nagyon baba dante :)
    leszóltam az elején hogy gyenge de ezek az új fegyverek :) csak a kombóikat kell betanulni :)
    110 nem olvasott hozzászólás lett egy nap alatt :) népszerű a game
  • DarkSector
    Én az vaok, mert legtöbb játékkal elvagyok.
    Én sok játékot láttam, és megszóltam, de azért mert télleg szar volt meg bugos, nem azért, mert 10éveseknek való, vagy mert pc-s játék.
    Ez a különbség.
    Én ha valamiben rosszat látok az ha bugos, igénytelen, robotszerű animációs szar hibák miatt van.

Kah és miért ne monnyak rosszat a játékokról.
    Vagy ez csak egyirányba szabad??
    Hidd el hogy massEffect meg bioshock meg stalker is már rétegjáték, csak sok embernek az a menedék, ha PC-t megszólják.
    Én régen konzolon nyomtam okat, majd pc-n, de nem vagyok se konzolos, se pc-s.

"konzolos játékok"-at nem pótolhatja számomra semmi, de pc-n meg néhány jó FPS van.
    Ennyi.
    Csak az a gáz, hogy csak a töredéke jelenik meg a jo játékoknak pc-re.

Jah meg legutóbb olvastam egy cikkben, hogy a GIRD a GT és a PGR -el felveheti a versenyt.
    Háát minden tiszteletem a játék készítőié, de ezen röhögnöm kellett.
    Jó a GRID, de kizárólag PC-n rúghat labdába. És messze semmi esélye konzolon, hogy trónra kerüljön.

Hol vannak ilyenek, mint MGS4-SW:TFU-RESI5-SH5-GT5-DS-FFXIII-GTA4-B:BC-NG2-TH-AW...stb
  • GiGa master
    nem vagy egyedül én ugyan úgy odavagyok a konzolos gémekért mint pc-ért...mindenféle stílusú gémet elviselek kivétel az MMO személy szerint WoW...ezt nem úgy mondom mint egyik ismerősöm,hogy hall valamit és elítéli a játékot..igen kipróbáltam de amikor fél óráig rohangáltam h talizzak a munkatársammal és amikorra odaértem leüt egy pulyka az nagoyn odavert..noh mind1.. ugyan úgy eljátszom akár psx en ps2őn a metal gear solid sorozatokkal,god of war is teccik,de én nem vallom azt h jobb a konzol minta pc láttam szép grafot ps2őn de láttam geci ocsmányat ahoz képest h nincs hardwer különbség a gépeknél..ez pc-n is fenn áll,de ott azért szerintem sok hardwer variáció létezik....vannak jó gémek pc-n meg konzolon is...!
  • grebber
    Haggyad rá neki az Airborne isistenüber game.
  • Istencsászár
    Nemhinném, énis szeretek pécén gémelni.
  • Istencsászár
    A japánok csinálják a leg profibb játékokat a videójáték piacon, persze ez egy sajátos stílust is magával hordoz... náluk nem az amcsi izompacsorta rambó a menő aki mindent lerombol, ezt el kell fogadni. A DMC egy nehéz játék, a lényege a harcon a kombók kivitelezésén a bossok legyőzésén furfangal vagy egy bizonyos harci stílussal stb... némi kis primitív fejtörőkkel ( bár ahogy ezt a topikot elnézem egyeseknek ez is nehézségeket okoz ( bár ez egy buta konzolos gém:D akkor hogy akad el valaki benne? amikor 90%ban totálisan lineáris alagútba kell haladni?? :)) ) no mind1, nemkell ezt szeretni, meg leszolni sem, ez egy jó stílus, és egy jó gém annak aki tud vele játszani.

Amugy vannak aranyszabályok melyek nélkül el sem kellene ezt kezdeni ilyen pl a gémbad hiánya, az előzmények ( DMC1-2-3 ) hiánya...

Amugy nemértem a problémádat volt belőle demo, de te lewarezoltad és itt fikázod, hát had gratuláljak:)
  • Seth
    Na azért egy Mass Effect-et ,Stalkert és főleg Bioshock-ot leszólni elég durva sértésnek érzek mostan : )
    Olyan nincs köztetek aki elvan Pc és konzol játékokkal is? Egyedül lennék?
  • DarkSector
    PC-re egyedül a COD4-re mondom azt nyugodt szívvel, hogy egy olyan játék, ahol azt kaptuk amit "ígértek" több címet nem tudok.
  • DarkSector
    Nem a mi játékunk, és nem fog senki megenni senkit, csak érdekesnek találom az ilyen értelmetlen hozzászólásokat
    "eez is egy xar konzolos cucc"
    meg nemrég ezt láttam
    "Rokker punkos 10-en éveseknek tuti bejön a gamma"

Ez a tudatalanságból fakad.
    Ezekkel van a gond.

Kellene már valami normális ellenérv. Azon kívül, hogy "H&S" és "konzolos szar".
    A crysis meg a többi viszont ennyi erővel PC-s hulladék.

Csak vegye már észre mindenki, hogy ez nem ovoda.
    Ha egy PC-s játékról írnak ugyanezek a "PC-t istenítő" figurák, akkor meg ..
    Jajj ez mégsem olyan rossz, meg ez nem olyan nagy hiba, meg áá ez nagyon durva.

Crysis-Turok-Turning Point-Bioshock- meg a többi.

Mármint azt leszögezném hogy nekem semmi bajom a játékokkal, DE

nézzükcsak:
    Crysis kurvanagy gépigény, oltári bugok.....stb
    Turok egy kalap szar ha jobban megnézzük.
    Turning Point egy agyatlan lövölde bugokkal
    Bioshock ez meg rosszabb, mert agyatlan lövölde csak a nyíl még ráadásul mutatja merre kell mennned.
    Assassin Creed megintcsak eszméletlen monoton mások szerint.
    Ja és Blacksite. Na ezt inkább hagyjuk azokután, hogy a kis házak kertjében egy fa mászókán szó szerint átmentem, mintha ott sem lett volna.
    Végig csalódás volt az összes.

Szerintem Far Cry 2 sem lesz hibátlan.

Mass Effect is faxa, de 60% duma amikor nem is te játszol a játékkal.
    Ez legyen a jó???

A konzol ellenesek először nézzenek szét a saját házuk tájékán és utána szapulják a konzolokat.

Meg hallottam Stalkert meg társait.
    Ne nevetessetek már a stalker???
    Hogy jön ide a Stalker....az egy nyomorult fosláda. Milyen gaygi animációk vannak benne, meg az a silány környezet.
    Van benne kibaszottnagy füves terület és 10 fa meg 5 bokor....

A Clear sky is hasonló szarság lesz mint előző, csak sok emberke bevette azt a sok "INGAME" videót amiket mutogatnak.
    Teszemhozzá emlékeztek a Crysisnál JUNGLE és HUNTER videókra....
  • DarkSector
    Á értem akkor te az iron menre, meg hulk grafra buksz?
  • DarkSector
    Jó kérdés.
  • Neogan
    köszi!
  • ShaiHulud
    http://devilmaycry.com/home.html

MENU/LEGACY-nal olvashato mind a 3 elozo resz storyja.
  • Neogan
    Nekem lenne egy kérdésem:
    Ha nem játszottam az előző DMC-kkel a sztoriból mennyit fogok érteni?
    Vagy ismerni kéne az előző 3 rész sztoriját is?
  • ShaiHulud
    az az exceed, keresd meg controllsnal mi van rabindelve. ugy kell feltornaszni hogy megnyomod kicsit nyomva tartod, elengeded, ujra nyomva tartod, elengeded..stbstb. ha veszel skilleknel exceed 2 meg 3t akkor a 2es illetve 3as toltesi foknal is elerheto lesz par extra, pl streak lesz erosebb, meg a felutes.
  • elitehun
    ja az uccsó pályán Neroval kell menni megint
  • bokarota
    a főpap ellen Neroval?

• PunkZoli
    na megvan igen át tudok:D viszont mik azok az oltárok amiket püfölni tudok? az feltölti?
  • elitehun
    korábban azt olvastam hogy a nap felé kell menni és a árnyékod alapján be tudod tájolni hogy merre kell menni.
  • PunkZoli
    hali srácok, amikor van az életem alatt ilyen kékes valami az mit jelent?
    át tudok változni? de hogy?!
  • The Protector
    Hy.Dante val kell az erdőből menekülni kifelé és közben hangok szólnak hozzám.Van ahol füst van a köv területre lépésnél.Merre kell menni gondolom úgy kell menni h ne a füstös részeken mennyek át.Egyébként gecijó game.A story nagyon tetszik.De h lehetek Neroval Spardaval rokonságban,mert az ő vére folyikbennem is.Ez kiderül?
  • adammmmmmm
    tudom hogy mit kell vele csinálni de amikor közelebb húzom magam akkor hátrál és akkor nem esek le a földre megint oda húzom magam akkor hátrál és megszívom mert valamikor teleportál. Anyi a gond röviden hogy nincs időm támadni mert folyamatosan hátrál. Egyépként a démoni kézzel ütöm meg egyszer mert a kardot kivédi.
  • Snailline
    Húzd mindig oda magad, ahol ő van a "szuper démoni kék kezeddel" , így a közelébe tudsz maradni és addig üsd-vágd a kardal, amíg le nem esik a földre. Ilyenkor odamész hozzá és nyomsz neki egy ütést, ez legslább 30-40%-át lehúzza a hp-jának. Így elég könnyű. :)
  • bokarota
    megvan.
  • adammmmmmm
    Valaki tudna mondni egy tippet az utolsó boss ellen. Leverem a pajzsát és lövöm olyankor egyhejbn marad és letudom kényszeríteni a földre de a második alkalommal már nem védekezik és mindig elugrik hátra így nem tudom a földre kényszeríteni.
  • bokarota
    Sziasztok!
    A belinkelt résznél tartok, hogyan tovább?
    http://www.youtube.com/watch?v=uLwwKalxBXw&eurl
  • Shep
    Ja akkor itt végig ez a kard lesz nálam? Amúgy amit a videokban csinál, hogy így felbúgatja, vagy mit csinál olyat hogy lehet?
  • ShaiHulud
    yamatora nem tudsz valtani, az csak annyi, hogy aktivalhatod a "devil-formod" (devil trigger)
  • ShaiHulud
    kerulgesd el a tamadasait, de te ussed csak csak ot pajzsan latod hogy egyre vorosebb lesz, majd elejti, akkor adjal neki egy kis devil bringert kozelrol:D
  • Shep
    Hogyan tudok a Yamatora váltani (a 3-ban a küldetés előtt lehetett választani, de itt ilyet nem találtam)

A szarfejű Credot, hogy lehet legyőzni, mert 1 egységnyit tudtam csak leverni belőle, azt sem igazán tudom ,hogy hogyan. Állandóan levéd minden támadást a kecskefejű.
  • ShaiHulud
    ha bossnal halsz meg, akkro van continue, ami a boss elotti divine statuehoz rak be.

eleterot ugy lehet novelni, hogy megtalalod a palyakon elrejtett "blue orb fragment"-ket illetve megcsinalod a secret missionoket, az mind ad 1 fragmentet (4 blue orb fragment=1 blue orb= 1 hp buborek), tovabba red orbokert vehetsz az itemeknel (amikor skilleket is tudsz venni) blue orbokat(ha jol emlekszem 6-ot lehet igy venni)
  • cumfu
    ha a főellesnség kinyirása elötti videó után nem ment? mert ha pl nem bírom kinyírni és kilépek akk kezdhetem előröl a pályát? Gondolom a játék végefelé azért nehezednek a pályák és akk ez nem előnyös.ja és fejleszeteni lehet a karaktert? Egyik videóba láttam dupla életerő csikja volt a srácnak. (ha lehet hol lehet?) előre is köszi.
  • Dj Toto
    hali. a föpapot hogyan kell legyözni? köszi a segitséget