Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Öszinté.ti megveszitek eredetiben?????

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
<#nyes>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Basszátok meg a joy-t meg a bil-t.Mikor jön már mert a faszom eldurran.Tökre várom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Nem nehéz klavin, de joy-on van a baj, mert ott egyeltalán nem megy.
Analoggal az igazi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hy! Nagyon könnyû alap billfelosztással játszani a DMC3-at klaviatúrán. Nem mondom h könnyebb,de nem is nehéz,és én azzal vittem végig a 3-at.

amúgy Vergil a végén nagyon könnyû volt,sokkal könnyebb mint az 1-ben Mundus.

soulhunter
minden DMChez kötelezõ a gamepad! aki nem hiszi, szenvedjen a bill. által adott szar kamerakezeléssel*, és h nem tud micsinálni kinjában, hiába kevés a gomb a funkciokra 😊
igaz,h ez nem 1 flight simulator, de azért azt a 10 gombot is tni kell használni, és billen aligha esik kézre, amikor 1-1 kombohoz egyszerre 3-4 gombot kell nyomni 😊

* kamerakezelés: jobb analog kar rulez 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

DarkSector
Nemhogy jó dolog hozzá gémpad, hanem egyenessen kötelezõ!!!
Ez adja meg a feelinget.
Ennélkül azért jócskán élvezhetetlen.

The Protector
Nekem van egy kjó,.de egészen biztos h billel fogom tolni.nekem az jobban bejön.gamepaddal is csak poénból tolom,nincs igazán szükségem rá pár kivételle.RES4 ahoz tökéletes és kötelezõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
mivel konzol átirat nem hülyeség venni egy gamepadot 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

reger
Mármint a Dmc 3 ba zavart ez😄

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

The Protector
Mind1.akkor sem lehet.Majd esetleg de nem hiszem.A POP3-at egérrel kell alapban irányítani.

reger
Hát értelme lenne .mert valakinek könnyebb egérrel az ilyen cuccokat irányítani pl. POP . A 3 ba is ez zavart

The Protector
Nem.nincs is érelme.

reger
Nem lehet valahogy az egér gombjaira állítani a támadást meg ilyeneket?

The Protector
én meg úgy vagyok vele h csak akkor veszek gamet ha lemegy azára 5k ig kb.Az egyetlen drága game amit meg akartam venni mert nem volt crackaz a prince of persia3 volt.10500Ft lett volna.Már meg akartam venni.Vásárlás elött 2 nappal jött a crack hozzá.

tarti19
azt tudom mondani, hogy anynit megér bõségesen😊 Én 13K-ba vettem még ps3-ra, mondjuk nem toltma végig még mert nem sok idõm van azért meg sokszor kedvem se de am is azért totlam vele emrt megjött hozzáa kedvem és nagyon kezd bejönni😄, pedig csak a 7. missziónál tartok😊

Shep
Ok, kösz az elõrendelés miatt kérdeztem, mert úgy döntöttem szánok rá 8e+postaköltséget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Az összes videó akciós 😊

PSN ID.: Beegabor

tarti19
ne izgulj lesznek benne nagyon vad átvezetõ animációk😊 szóval nyugalom😛

ketlem alabb adtak volna a fejlesztok😊 demoban levo "atvezeto" az nagyon jo volt szerintem.

Shep
Azt tudom ,hogy lesznek átvezetõk, csak olyan pörgõs, akciós -e mint a 3-ban, mert a 3-ban pl. a kezdõvideo is olyan, hogy simán aláz minden akció filmet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demobol kiindulva lesznek atvezetok ja. kombokat paszolom mert demoban neroval kell jatszani, dmc3 ban meg dante es vergil volt😊 de kombok lesznek az tuti😊 csak hogy full ugyanazok, mint dmc3 ban azt nem tudom.

Shep
#444-re senki?

jah es "és én úgy vettem észre, hogy nem zavart eddig senkit az amirõl beszéltünk"

persze mivel eddig nem spoilerezett senki, csak es kizarolag a demorol volt szo, illetve elkerulte a figyelmememet.

RAZOR27
Ésmég a "válasz erre" gombot se használod! <#hehe>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ismerd mar be baz hogy te voltal a fasz a spoilereddel, soot meg eszkoz is lett volna arra hogy ne baszd el masok elvezetet idejekoran-> a spoiler makro, idezem a makrók reszbol:
"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg
"

RAZOR27
Pont az hogy másse spolerezeik...
(am igaz, pc powa! )

The Protector
bmeg nem én spoilerezek hanem más.és csak játszottam vele.nem konzolozok.cóvagy egy cbox-om azzal tolom néha ha nincs más.de pcforever.

RAZOR27
akkor menny át a konzolosba (egyébklént nagygyerekvagy, énis ismerem a sztorit, de attólmég nemkell másnak ideje korán megtudni, aki már régóta várja milessz benne)

The Protector
veled ellentétben én ismerem a sztorit és xobox360ról egy nagyképernyõs tévérõl.szvsz.

RAZOR27
Veled ellentétben valaki a hagyományos módon szeretné megtudni a sztorit, nemegy 400x250-es szaros youtube videón.

Klemice
te jössz itt keménykedni bazmeg, és én úgy vettem észre, hogy nem zavart eddig senkit az amirõl beszéltünk

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
De jó.Vitatkozzatok csak.Vagy youtubon nézzétek meg mi lessz.Ennyi.

RAZOR27
"Alapból elvárható, hogy adott részen belül mindenkit legyõzöl" -Hát ez nem így van, igazavan ShaiHulud-nak, ideje lenne spoilerezgetni.

Evin
Ez egy tipp. Mindent én sem tudhatok. Alapból elvárható, hogy adott részen belül mindenkit legyõzöl.
Egyébként attól, hogy vki meghal, még elõjöhet késõbbi részekben. Volt már ilyen, nem is 1x.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

es arra nem gondoltal hogy visszatero boss lehetett volna egy dmc5 ben pl? holvan eloirva hogy megkell olni?

Evin
De abból igen, hogy a végén nem ölöd meg. És mi lenne annál nagyobb meglepetés, hogy legközelebb nem Néróval kerül szembe?
Persze tudom elsõre nem egyértelmû, de játékokban/filmekben ilyenekbõl simán ki lehet sakkozni a dolgokat.

The Protector
Múgy próbáljátok ki h mikor a berialt megcsapkodod de nagyon és kialszik a tüze a testén akkor csapkodd egy picit,ugorj fel a fejéhez,használd a devil bringert(nagyon durva hatása lessz!!!!!!!!!!!),a fogástól továáb marad kába,egy picit ütöd és megint devil bringer.Ha jól csinálod rengeteget sebzódik a kis aeranyos.

demoban berial annyit mondott a vegen hogy "you are not a human, you are just like he WAS" szal ebbol kurvara nem az jon le, hogy majd dantevel olod meg EZUTAN.

tanuld meg hasznalni azt a geci spoiler makrot es akkro nem lesz gond. en utalom ha valaki elpofazza barminel a story akar kis morzsajat is. az meg alap hogy nem a seggebol fogja eloszedni a fegyvereket dante, de az hogy milyen bossbol, azt majd a szemelyes jatek soran akarom megtapasztalni, es nem egy ilyen forumlama elszolasai miatt. es ne mond hogy ez semmiseg volt amit elkotyogtal, legalabbis ha olyan szemmel nezed, mintha total nem ismerned dmc4 storyjat (mert hogy en nem ismerem, mert nem is akarom ismerni, majd a jatek soran szeretnem)

Evin
Azt hittem ez nyilvánvaló. A demóban történtekbõl is erre lehet számítani, ha valaki gondolkozik. Az lenne spoiler, ha kiderülne, hogy X gyereke Y-nak, vagy hasonló.

Shep
A konzolos fórumban nem válaszolt senki, megkérdezem itt is hátha nagyobb sikerrel járok.
Vannak ebben a részben is akciófilmbe illõ frankó átvezetõk, mint ahogy a háromban voltak? (pl, mikor Dante és Girl találkozik és hátravetõdve pörögve lõnek). Azok a kombók amik a 3-ban voltak itt is meglesznek?

Klemice
na most állj meg bazmeg
úgy csinálsz mint ha a 3ban nem a bossoktól szereztél volna fegyvereket
mit gondoltál egy szál karddal és két pisztollyal nyomod végig dantét?
vagy csinálnak neki külön bossokat?
ha még nagyon beléd akarok kötni akkor Berial
de most úgy csinálsz mintha ezeket nem tudnád...

az egy dolog hogy lehet helteni dantevel, szerintem ez nyilvan valo volt, a spoiler itt az hogy dantevel is harcolsz majd belial ellen, erteeem?

Evin
De minek?! A demó a játék 1%-át se fedi le. És aki szerette a 3-at, miért ne örüljön, hogy itt is lehet hentelni majd Dantéval? Ha kijön a full akkor persze mehet a spoiler, de most sok értelme nincs.

a spoileredhez te nyomi, remelem tisztaban vagy vele az mit jelent.

Klemice
köszönöm szépen
mihez is?

gratulalok bazdmeg

The Protector
Ja.azt hittem egydemonál nem számít.de akkor bocsi.haverom soha nem játszik játékokkal.tetszett neki a grafikája és eléültetem.elsõre végigivitte a demot.a Berialt is kinyírta.XDXDXDXDXDNekm 10edeszerre lett meg a berial

RAZOR27
Használj az ielyeneknél spoliert, ha elhet, köszi.
(mondjuk énmár ismerem a sztorit, csak aki még nem, annak ne lõjjük le a poént)