• mogyi925
    "nagyképűségből doktorátust is szerezhetsz, ha így folytatod."
    Tudom, köszönöm. A vitánk állásán az a tény semmit nem változtat, hogy nagyképű vagyok, megjegyzem, van mire.

"Mindenesetre ezt a stílust mellőzd, ha egy kocsmába bemész, mert úgy levernek, mint vak a poharat, és egy hétig azt se tudnád, hogy merre van az előre."
    Valóban hasznos tanács, de felhívnám a figyelmedet, hogy itt nem kocsmában vagyunk, hanem elvileg egy tudományos/informatikai magazin fórumában, ahol senki nem ver le senkit, és csak azok hoznak fel egyáltalán ilyen témát, akik mással már képtelenek érvelni.

"Azt javaslom, hogy tanulj, okosodj"
    Kezded túlzásba vinni, tudod, nincs szükségem féleszű fórumkiddiekre, hogy eldöntsem, mit kezdjek az életemmel.

"mert tipikusan annak a félművelt -nek a benyomását kelted, aki hallott már valamiről, de azt is összekeveri, és mellesleg azt hiszi, hogy minden tudás birtokában van."
    Ha jól tévedek, nem te hívtad fel a figyelmem arra a csúsztatásra, amiért már elnézést kértem. Inkább legyek félművelt, mint műveletlen.

"Amúgy meg szigorlatoztam matekból, úgyhogy vegyél vissza a lendületből."
    Nem látszik rajtad. Mindenesetre csak úgy kíváncsiságból megkérdezném, mégis kb. milyen tárgyakat ölelt fel az a szigorlat? (Csak mert én nem matekszakos vagyok, aztán mégis 2 olyan szigorlatom van, ami 100% matekból áll.) Ha csak témazárót írtatok, és a tanítónéni szigorúan osztályozta, az még nem számít szigorlatnak.