Autószerelés otthon…
  • Hellhammer
    #43
    Hát akkor gondold át, hogy mit szeretnél. Mivel manapság akinek bogara van, általában nem ésszerűségi alapon döntött a típus mellett, szal gondolom neked is az a terv, hogy felújítani idővel. Ha ez a célod, akkor sztem ne szarakodj túl sokat a mostani foltozgatással, gyűtsél pénzt új sárvédőkre és karosszéria elemekre, aztán amikor megvan minden, akkor még gyűjtesz hozzá mondjuk 100-at és akkor csere minden és totál új fényezés az egész autóra. Amit meg most nem költesz el az átmeneti javításra azzal is beljebb vagy.
    Nem olcsó megoldás, de mindenképp a legjobb és a legszebb, meg sztem az ilyen folyamatos foltozgatásokkal is ugyanitt lesz anyagilag az ember egy idő után, és a teljes fényezést sem lehet elkerülni egy bizonyos szint után.
    Sztem itt válik szét az említett kókányolás attól, hogy valaki tényleg normálisan akarja megcsinálni az autót, vagy úgy áll hozzá, hogy úgysem látszik, meg működik így is, akkor miért ne az "olcsóbb és egyszerűbb" megoldást válassza. Sokszor az elsőre gazdaságosabbnak tűnő megoldás miatt szív az ember rendesen, mert pár hónap múlva kiderül, hogy mégsem jó és akkor csinálhatja újra. Ezt ne vedd magadra Harly, nem neked céloztam, csak úgy általánosságban írtam.