• hunbasser
    sziasztok!

én is leszedtem a játékot,és elkezdtem egy ilyen karrier mód-féleséget.most a 160.hely körül vagy,13 tornából 10-et megnyertem(a challengers tornákon iszonyatkönnyű kiejteni mindenkit,de egy nagyobb versenyen már ugyanezek a versenyzők megtáltosodnak,és esetleg még ki is vernek)

a 13 verseny az term.csak az idei évre vonatkozik.

nos,kérdéseim a következők lennének:lehet egy az ütést csavarni?meg engem az is nagyon zavar,h csak 2 gameből áll egy meccs,és ez sosem több másfél percnél :SSS na jó,néha van 2-3 perc is,de az csak azért van,mert egy nehezebb ellenfelet kapok.

látom beszéltetek itt vmi patchről.ez milyen patch?jó lenne,ha lenne egy olyan patch,ami rakna be jobb faceket a játékba,mert azért ismerjük el,némely játékosoknak borzasztó arca van.aztán a játéknak még sztem az nagy hiányossága,h kevés játékos van benne.van olyan patch,ami több játékost belerak?
    meg azért az is kicsit irreális,h elindulok egy 300 fős tornán,és csak 3 meccset kell nyernem,h elvigyem a trófeát,és a 300 teniszezőből mindig csak 8-at látok -.- (beleértve magamat is)

no,mostantól +fav,és bocs,h a láma kérdéseimért :S
    mindenesetre a játék tetszik,meg azért még lesznek kérdéseim.