Virtua Tennis 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
1.1 krekket szed je

vagy 1.1 origi pecset használj, origi exe-vel, de akkor kell DT+yasu+clone image (vagy mini/maxi image) ...

elõbbi esetén lesznek bugok a játékban, ez utobbi pedig macerásabb 😊

Forza.

hi all!
tegnap sikerált leszednem a VT3-at... a problémám a következõ -> /mint mindenkinél/ nálam is non-stop hibát észlel, és kilép!
írtátok, h a patch mûködõképes... nos, én leszedtem, de az 'eredeti' Crack-elt exe file-t kicseréli, ami után insert correct CD-rom -ot közöl... 😞 ilyenkor mi a teendõ?

kártyám -> Sapphire Radeon 9600XT 256MB
próbáltam a már említett dolgokat kikapcsolni, de sehol nem találom!
/persze lehet, h Stevie Wonder vagyok/

úgyhogy S.O.S. mert a játék igen jónak tûnik... és eléggé türelmetlen szoktam lenni!

amúgy Logi Rumblepad 2-vel kifejezetten élvezetes... lenne, ha eme kis probléma nem merülne fel ...

thx

Lemongrass

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

báttyó02
top spin2 egy kaki
az elsõ része viszont még a vt3-at is üti talán

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Top Spin 2-re van linkem, ha vkit érdekel /Virtual Tennis 3-ra úgyszintén/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

hunbasser
párosnál nekem is belassul :\ de elviselhetõ.hangról nem nagyon tudok nyilatkozni,mert én még nem nagyon vettem észre ilyesmit,meg sokszor be sincs kapcsolva a hangfal,nekem olyan problémáim vannak,h játék közben néha eltorzul a játékosom arca,csíkos lesz,és a Gearben meg sötétebb lesz az egész,és alig látom a cipõ színét,mert annyira sötét.

ReaL MaDRid x siempre

Valaki tudna segíteni,amikor páros meccset játszok akker belassul meg 1 hülye hangot ad ki egyfolytába,de a singles simán megy?
elõre is köszi
hunbasser
hát az akkor is kevés 😄

grand slam versenyeken legalább mehetne 3 nyert setig a meccs -.-
jó,hát kicsit sokáig tartana,de sokkal jobb lenne.az olyan versenyeken,ahol az elsõ 100 indulhat,ott már igaz,h 4 nyert gameig megy a meccs.én meg gondoltam olyanra is,h ha fejlõdik a karakterem mindig egy fokozatot,akkor több gamet kell nyerni -.-

ReaL MaDRid x siempre

Waczkor
Rakd fel a top spin 2-t.Ott figyelni kell arra hogy nehogy kiüsd a pályáról,az ellen soxor ha erõs labdát kap,akkor a hálóba üti.Valamint ott nem lehet ilyen lehetetlen helyzetekbõl visszaütni.
Gamepad szükséges.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Fog változni.Amikor már a nevesebb tornákon fogsz indulni,akkor 4 nyertig,a hajón meg asszem 6 nyertig megy.A patch eliveg azt javítja,hogy ha kilépne a játék,akkor azt orvosolja többek között.Bár én újraraktam a windowst és azóta (a patch nélkül)egyszer sem lépett ki.

hunbasser
annyi válasz jött a kérdésemre,h végig sem bírom olvasni a hszeket :o

akkor legalább csak annyira válaszoljatok,h miért csak 2 nyert játszmából áll egy meccs a world tourban,és h fog-e ez változni,illetve lehet-e rajta változtatni.

másik kérdésem még az lenne,h miféle patcheket érdemes feltenni a játékhoz?

ReaL MaDRid x siempre

Mike
Engem az zavar h a gép soha nem hibázik. Max nem éri el
Egy igazi meccsen nagyon sokszor ütnek hálóba, itt szinte soha

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ez a módszer csak részben mûködik, van olyan játékos, aki variálja a szerváit. (Most meg nem mondom, hogy melyikük az.) Egyébként meg, könnyû szerintem akkor sem lesz, csak unalmas.

hunbasser
sziasztok!

én is leszedtem a játékot,és elkezdtem egy ilyen karrier mód-féleséget.most a 160.hely körül vagy,13 tornából 10-et megnyertem(a challengers tornákon iszonyatkönnyû kiejteni mindenkit,de egy nagyobb versenyen már ugyanezek a versenyzõk megtáltosodnak,és esetleg még ki is vernek)

a 13 verseny az term.csak az idei évre vonatkozik.

nos,kérdéseim a következõk lennének:lehet egy az ütést csavarni?meg engem az is nagyon zavar,h csak 2 gamebõl áll egy meccs,és ez sosem több másfél percnél :SSS na jó,néha van 2-3 perc is,de az csak azért van,mert egy nehezebb ellenfelet kapok.

látom beszéltetek itt vmi patchrõl.ez milyen patch?jó lenne,ha lenne egy olyan patch,ami rakna be jobb faceket a játékba,mert azért ismerjük el,némely játékosoknak borzasztó arca van.aztán a játéknak még sztem az nagy hiányossága,h kevés játékos van benne.van olyan patch,ami több játékost belerak?
meg azért az is kicsit irreális,h elindulok egy 300 fõs tornán,és csak 3 meccset kell nyernem,h elvigyem a trófeát,és a 300 teniszezõbõl mindig csak 8-at látok -.- (beleértve magamat is)

no,mostantól +fav,és bocs,h a láma kérdéseimért :S
mindenesetre a játék tetszik,meg azért még lesznek kérdéseim.

ReaL MaDRid x siempre

Waczkor
Ez nem így van.Ahogy fejlõdik a karaktered,egyre erõsebbeket üt,nem csak olyanokat hogy éppen átpattan.
A hajós versenyen meg csak annyi,hogy kiismerhetõk az ellenfelek,és ha már kiismerted õket,akkor tudni fogod,hogy hova kell állni hogy kényszerítõzz vele és egyre jobban kiszoruljon a pályáról.
Pl ilyen az amikor õ szervál,ha tudod hogy a külsõ oldalra szervál nem belülre,akkor kiviszed az emberedet a vonal mellé és uoda visszatudod ütni a labdát,ahonnan szervált.És ha jól találod el,akkor gyengén tudja csak visszaütni és akkor te már a másik oldalra megtudod úgy ütni,hogy esélye se legyen.
Ezzel csak az a baj,hogy ha újrakezded a játékot és ismered ezeket a trükköket,akkor már tök unalmas az egész és túl könnyû😞
Javaslom a top spin 2-t,egy gamepaddal,ott inkább van kihivás.
Bár nekem nem jött be annyira.

Mike
kreálj egy karaktert - ugye õ nem tud semmit
játsz egy mérközést a profi karaktereddel és ezzel a senkivel hard szinten
csodálkozz 😊

Hát nem tudom kii hogy van vele de szerintem valmai hihetetlenûl elcseszték ezt a játékot. A grafika ok, az ötlet ok. Azután ennyi. Az pl kimondottan nevetséges, hogy bár az ember magának fejleszti a karaktert, nem õ lesz ez álltal jobb, hanem az ellen gyengébb. Ez vicc. Kb ugyan olyan , mint hogy hiába vagyok 2. a ranglistán, a hajón bárki kerül ellenem úgy meg ver, hogy esélyem sincs. De sehol máshol, csak ott. Hiába verek meg bárkit bárhol,a hajón ha egy olyan ellen jön, aki akkor fogott életében elöször ütõt, még az i9s akkor pro lenne hogy alázna a vérbe. Na ez ami miatt vicc ez a játék.
Mike
nem

Ezt lehet úgy játszani, hogy én itthon vagyok a haver meg a utca végén és multiban egymás ellen játszani?
Elõre is köszi a válaszokat!<#eljen>

báttyó02
na egy enyhe honapos kihagyás után folytatom énis a karriert 😮)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mike at home
csak az exe-t kell visszacserélni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor szedd le

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

daver88
persze...

Mike
feltetted a patch-et?

daver88
üdv!!

nekem most lett meg a játék...éshát mielõtt elindulna, azelõtt rögötn kilép a windowsba. ez ellen lehet tenni vmit, vagy elve bukta az egész??,

a gépigény elvileg jó lenne

lévvi segítsetek, mert nagyon jó lenne jáccani vele..köszi

reinstall, és jó is lett 😛
arty
be, sõt, ha a kormányom be volt dugva, akkor is játszhattunk bill+gpaddal, ketten ... ügyesek a segások.

Forza.

már megint baja van.... nemtok body-t alakítani a karier módban... runtime error, és kidob
Mike at home
be lehet? nekem nem jött össze

Az még jobb, hogy ha már van egy második gamepadod, akkor már a bill-t is be lehet állítani a második embernek, addig nem. Jó mi?

2 gamepad? ez miféle fejlesztõi ötlet? 😛 de lol...
Mike at home
sehogy
kell egy második gamepad is

hogy lehet 2-en játszani (gamepad+bill) ??????????
van most egy gamepadom, és szeretnék mással együtt játszani... de nincs player 2, pedig régen volt, csak akkor nem volt gamepadom, és így csak egyedül tudtam játszani....
tomas10
ahova a játékot telepíteted ott van

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

manutdzoli
Mentéseket nem tudjátok hova menti??Mert nem találom sehol!Help!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

-sztem 😊
azóta már megy,clonecds verzióval nem lépked ki <#eljen><#wink>

viszont a játék maga eléggé uncsi sztem,nagyon egysikû sztem
Mike
patch nélkül is csinálja? mert nekem az alap nem csinálta ezt, csak a patch-elt

Hy!

Én nem tudom, sry, nem értek gépekhez, de a topikot végig olvasni... hát.... huhhh... szép teljesítmény!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sziasztok,végig olvastam az 5 odallt,de nem találtam az enyémhez hasonló problémát:a játék elindul semmi gond nincs is azzal,de amikor egy meccset kezdenék,akkor a két játékoskép eltûnése után fehér lesz a képernyõ és a játék kirak az asztalra egy 5-10 mp után.Felraktam a patchet is,de nem változott semmi,a kártyám GeForce FX 5700.Ha valaki tud segíten,annk nagyon örülnék,aztán ha mégse,akkro megpróbálpom a CloneCDs verzióval hátha menni fog,de potyára nem akarok azt is lekapni.Köszi
Lol, ez eléggé érdekes. De gondolom single player modban vagy miben nyomod, mert máshol nem lehet szerintem.
Én még nem próbáltam, egyenlõre egy karakterem van.
Amúgy nem tudom, gépi szivatás talán lol.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
"az a gáz, hogy mintha nem számítanának az elért szintek
csináltam egy vadi új embert, minden lvl 1, mégsem tudom a full extras hapimmal megverni hardon. Úgy teniszezik mint állat, trükközik, lecsap, soha egy rossz ütése nincs, nem hibázik"

Nem szoc probléma és kész, de hagyjuk. Milyen felvetés? :S

tomas10
léci

Mike at home
ok, mai napig nem válaszoltatok a felvetésemre

Mike at home
de ez mér a te egyéni szoc problémád, emiatt nem kell a konzolra haragudnod

tomas10
a cod 4 kijön pcre is de most térjünk vissza a játékhoz mert erröl szól a topic akit zaklat az nyison ezzel kapcsolatosat.

#386: van benne valami, de, akkor is meglehet oldani, hogy idõvel PC-re is kijöjjön és CoD3 esetében is megoldható lett volna, még se tették meg.
387: szerinted miért van a sok warezos? Mert nincs pénze erre-arra. Jelenleg nekem sincs konzolra lóvém.

Vettem volna rég PS3-t.

Mike at home
senki nem tart vissza attól, hogy vegyél megadnak egy konzolt is, ha nem bírsz várni, vagy nem vagy megelégedve a pc-s játékkínálattal

grebber
"Szóval nem kéne a PC-seknek várni rohadt sok szar idõt amiatt, hogy egy játékot megcsináljanak PC-re is. Ez hülyeség. Ugyanúgy meglehet csinálni."

Konzolra szerintem sokkal de sokkal egyszerûb gamet csinálni mint pc-re mert az adott platform pcmeg ahány ház annyi féle pc!

Next PC upgrade: 2022