535
-
#455 privibe elment a help -
keymaker #454 Kösz a gyors választ. Fogalmam sincs milyen verzióm van konkrétan úgy töltöttem le. De ha meg tudnád mondani melyik verzió a tuti akkor azt leszedném mert leköt a játék. Vagy esetleg ha kifejtenéd mi az az 1 dolog amit keresni kell? -
#453 nem a patch gagyi hanem a verzió nem jó de ha nem eredeti akkor keresni kell egy dolgot azzal fog müködni -
keymaker #452 Az a problémám h ha felteszem a patchet akkor nem indul el a játék mert kéri a dvdt. Hogy lehet ezt megoldani? esetleg linket tud vki olyan patchről ami nem ilyen gagyi? -
#451 Ferrero tényleg kemény,jobb mint Federer baszod :D meg még Nadal,Haas és Henman,akik még jobbak... -
peter0 #450 hát én csalódtam a játékban...na de mind1...játszom amíg kedvem tartja...már a 109.vagyok...játszom vele kb:2órája...Hardon van beállítva...FERRERO a legkeményebb ellenfél!!! ő tud pontot/pontokat szerezni ellenem!!!!:) -
#449 2 :) elődöntő és döntő -
peter0 #448 én 260.
Bár valamikor én is 3 fordulot játszom!!
Akkor grand slamaken is csak3fordulot kell játszani??Az szép... -
#447 sztem ha a world tour betöltése előtt még az optionsben beállítod a nehézségi fokozatot,utána már a world tourban is az a nehézség lesz,legalábbis én így váltottam még anno hardra,és látszódott,h sokkal nehezebb lett,pedig akkor még csak ilyen kis szar challengerseken tudtam elindulni :D
egyébként szvsz elődöntőből indulsz Grand Slameken is :\ bár ez nem tudom mitől függ,de a challengers's-eknél nekem mindig 3 fordulót kellett játszani,ha jól tudom.egyébként hányadik vagy világranglistán?én 7. vagy 9. -
peter0 #446 de amikor Karriert játszom ott nem lehet szintet választani nem?? Majd fokozatosan fejlődök nem????
Ja, de akkor is,4game az kevés...ja, és ott hány fordulót kell játszani??(Wimbledonba) mert én ilyen Challange szarokon indulok ahol elödöntővel kezdek... -
#445 1.milyen szinten játszol?mert ha már a very hardon elintézed ezeket a játékosokat mondjuk egy Wimbledonon(a játékban vmi England Tennis akármicsoda a neve,csak az első 53 indulhat),akkor elismerem,h tényleg tudsz is vmit.
2.Grand Slam versenyeken már 4 gamet kell nyerni, a hajón pedig 6-ot.egyébként meg very hardon majd a hajón úgyis sokat fogsz időzni,akkor meg már azt fogod mondani,h túl hosszú.néha a 4 games is tud hosszú lenni,bár még csak hardon nyomom,de nemsokára szintet lépek.
3.hálót ütni én sem tudom h lehet.szervánál elég könnyű,de csak így simán játék közben...nekem sem,és az ellenfélnek sem sikerült még egyszer sem. -
peter0 #444 szerintem elég gáz a játék!!!
Mindig csak Nadal,Federer+ a többiek...azt az első 3évben szarrá verem őket, pontot sem szereznek!!!
Ja, meg 2gémig megy a meccs, mivan???????Hát igen...a mozgás az király, élethő, grafika is tuti de maga a játék, SZAR!!!! Játszom vele 5órája kb, eddig az ellenfél ütött 2hosszút...ja, hállót azt egyetsem!!!Minek van benne háló??Na mind1...Írjátok le nektek mi a véleményetek... -
#443 hát,ha te magad értesz vmicskét a pc-d hardveri részéhez,vagy cseréltél már benne valaha alkatrészt,akkor te is meg tudod oldani a hibát.
kapd le a ház oldalát,és nézd meg,h egyáltalán pörög-e a venti,a videókártyán.ha nem,cseréld ki,vagy cseréltesd ki hozzáértő ismerőssel,ha ilyen sincs,akkor vidd el szervízbe.ha lassan pörög,akkor is ki kell cserélni.ha meg nem venti van rajta,hanem passzív hűtő,akkor azt meg cseréld ki egy rendes coolerre :) -
sümi32 #442 kipróbáltam és más játékoknál is kilép. haverodnak h sikerült megoldania a problémát? -
sümi32 #441 hát az elmúlt napokban csak ezzel toltam szal ... csak itt vettem észre
-
#440 havernak most ilyen problémája volt,és a vga karin a hűtő megállt.lehet,h a te karid is túlmelegszik,mivel rossz a hűtés,vagy egyáltalán nincs.vagy csak ennél a játéknál csinálja? -
sümi32 #439 Üdv! segítségeteket szeretném kérni: tnap óta nem megy a game azaz megy csak állandóan, olyan 30sec után kilép és leteszi asztalra és már non idegesít vkinek vmi ötlete v vki találkozott már ezzel a problémával? előre is köszi a segítséget -
#438 hajó 6-5 nadal ellen! elsőre! megizzasztott az a rohadék! :D:D
de első lettem!!!!!! -
#437 thanxx 4 all! műxik... nadal-lal + williams-szel isteni párosokat alkotunk! :D -
#436 egyébként - mint mondtam - egy idő után a játékban a karakteremnek fekete-fehér csíkos lesz aza arca,és a Gearsben is sokkal sötétebb,ráadásul ha cipőt váltok,azt alig látom,meg a ruhák is csak egy kis idő múltán váltódnak.ez azért lehet,mert kevés hozzá a 7300 GS-em?amúgy 256MB DDR2-es memóriája van a vga-mnak.
a játéknak egyébként óriási hibája,hogy ha egy tornát megnyertem,és utána újra elindulok rajta,akkor nem lépek feljebb,illetve mások sem előzhetnek meg engem,ez fura.az lett volna a legjobb,ha megcsinálják frankón a 300 nő is férfi teniszezőt,és úgy,hogy mondjuk a világranglista első 30-30-a benne lenne,a többi pedig már kitalált személyek is lehetnének.
pl fura,h nincs benne a női világelső Henin...de még rengeteg játékos nincs benne,akiknek helyük lenne... -
#435 1.1 krekket szed je
vagy 1.1 origi pecset használj, origi exe-vel, de akkor kell DT+yasu+clone image (vagy mini/maxi image) ...
előbbi esetén lesznek bugok a játékban, ez utobbi pedig macerásabb :) -
#434 hi all!
tegnap sikerált leszednem a VT3-at... a problémám a következő -> /mint mindenkinél/ nálam is non-stop hibát észlel, és kilép!
írtátok, h a patch működőképes... nos, én leszedtem, de az 'eredeti' Crack-elt exe file-t kicseréli, ami után insert correct CD-rom -ot közöl... :( ilyenkor mi a teendő?
kártyám -> Sapphire Radeon 9600XT 256MB
próbáltam a már említett dolgokat kikapcsolni, de sehol nem találom!
/persze lehet, h Stevie Wonder vagyok/
úgyhogy S.O.S. mert a játék igen jónak tűnik... és eléggé türelmetlen szoktam lenni!
amúgy Logi Rumblepad 2-vel kifejezetten élvezetes... lenne, ha eme kis probléma nem merülne fel ...
thx
Lemongrass -
#433 top spin2 egy kaki
az első része viszont még a vt3-at is üti talán -
#432 Top Spin 2-re van linkem, ha vkit érdekel /Virtual Tennis 3-ra úgyszintén/ -
#431 párosnál nekem is belassul :\ de elviselhető.hangról nem nagyon tudok nyilatkozni,mert én még nem nagyon vettem észre ilyesmit,meg sokszor be sincs kapcsolva a hangfal,nekem olyan problémáim vannak,h játék közben néha eltorzul a játékosom arca,csíkos lesz,és a Gearben meg sötétebb lesz az egész,és alig látom a cipő színét,mert annyira sötét. -
dani93 #430 Valaki tudna segíteni,amikor páros meccset játszok akker belassul meg 1 hülye hangot ad ki egyfolytába,de a singles simán megy?
előre is köszi
-
#429 hát az akkor is kevés :D
grand slam versenyeken legalább mehetne 3 nyert setig a meccs -.-
jó,hát kicsit sokáig tartana,de sokkal jobb lenne.az olyan versenyeken,ahol az első 100 indulhat,ott már igaz,h 4 nyert gameig megy a meccs.én meg gondoltam olyanra is,h ha fejlődik a karakterem mindig egy fokozatot,akkor több gamet kell nyerni -.- -
#428 Rakd fel a top spin 2-t.Ott figyelni kell arra hogy nehogy kiüsd a pályáról,az ellen soxor ha erős labdát kap,akkor a hálóba üti.Valamint ott nem lehet ilyen lehetetlen helyzetekből visszaütni.
Gamepad szükséges. -
#427 Fog változni.Amikor már a nevesebb tornákon fogsz indulni,akkor 4 nyertig,a hajón meg asszem 6 nyertig megy.A patch eliveg azt javítja,hogy ha kilépne a játék,akkor azt orvosolja többek között.Bár én újraraktam a windowst és azóta (a patch nélkül)egyszer sem lépett ki. -
#426 annyi válasz jött a kérdésemre,h végig sem bírom olvasni a hszeket :o
akkor legalább csak annyira válaszoljatok,h miért csak 2 nyert játszmából áll egy meccs a world tourban,és h fog-e ez változni,illetve lehet-e rajta változtatni.
másik kérdésem még az lenne,h miféle patcheket érdemes feltenni a játékhoz? -
#425 Engem az zavar h a gép soha nem hibázik. Max nem éri el
Egy igazi meccsen nagyon sokszor ütnek hálóba, itt szinte soha -
donpedro #424 Ez a módszer csak részben működik, van olyan játékos, aki variálja a szerváit. (Most meg nem mondom, hogy melyikük az.) Egyébként meg, könnyű szerintem akkor sem lesz, csak unalmas. -
#423 sziasztok!
én is leszedtem a játékot,és elkezdtem egy ilyen karrier mód-féleséget.most a 160.hely körül vagy,13 tornából 10-et megnyertem(a challengers tornákon iszonyatkönnyű kiejteni mindenkit,de egy nagyobb versenyen már ugyanezek a versenyzők megtáltosodnak,és esetleg még ki is vernek)
a 13 verseny az term.csak az idei évre vonatkozik.
nos,kérdéseim a következők lennének:lehet egy az ütést csavarni?meg engem az is nagyon zavar,h csak 2 gameből áll egy meccs,és ez sosem több másfél percnél :SSS na jó,néha van 2-3 perc is,de az csak azért van,mert egy nehezebb ellenfelet kapok.
látom beszéltetek itt vmi patchről.ez milyen patch?jó lenne,ha lenne egy olyan patch,ami rakna be jobb faceket a játékba,mert azért ismerjük el,némely játékosoknak borzasztó arca van.aztán a játéknak még sztem az nagy hiányossága,h kevés játékos van benne.van olyan patch,ami több játékost belerak?
meg azért az is kicsit irreális,h elindulok egy 300 fős tornán,és csak 3 meccset kell nyernem,h elvigyem a trófeát,és a 300 teniszezőből mindig csak 8-at látok -.- (beleértve magamat is)
no,mostantól +fav,és bocs,h a láma kérdéseimért :S
mindenesetre a játék tetszik,meg azért még lesznek kérdéseim. -
#422 Ez nem így van.Ahogy fejlődik a karaktered,egyre erősebbeket üt,nem csak olyanokat hogy éppen átpattan.
A hajós versenyen meg csak annyi,hogy kiismerhetők az ellenfelek,és ha már kiismerted őket,akkor tudni fogod,hogy hova kell állni hogy kényszerítőzz vele és egyre jobban kiszoruljon a pályáról.
Pl ilyen az amikor ő szervál,ha tudod hogy a külső oldalra szervál nem belülre,akkor kiviszed az emberedet a vonal mellé és uoda visszatudod ütni a labdát,ahonnan szervált.És ha jól találod el,akkor gyengén tudja csak visszaütni és akkor te már a másik oldalra megtudod úgy ütni,hogy esélye se legyen.
Ezzel csak az a baj,hogy ha újrakezded a játékot és ismered ezeket a trükköket,akkor már tök unalmas az egész és túl könnyű:(
Javaslom a top spin 2-t,egy gamepaddal,ott inkább van kihivás.
Bár nekem nem jött be annyira. -
#421 kreálj egy karaktert - ugye ő nem tud semmit
játsz egy mérközést a profi karaktereddel és ezzel a senkivel hard szinten
csodálkozz :) -
geru #420 Hát nem tudom kii hogy van vele de szerintem valmai hihetetlenűl elcseszték ezt a játékot. A grafika ok, az ötlet ok. Azután ennyi. Az pl kimondottan nevetséges, hogy bár az ember magának fejleszti a karaktert, nem ő lesz ez álltal jobb, hanem az ellen gyengébb. Ez vicc. Kb ugyan olyan , mint hogy hiába vagyok 2. a ranglistán, a hajón bárki kerül ellenem úgy meg ver, hogy esélyem sincs. De sehol máshol, csak ott. Hiába verek meg bárkit bárhol,a hajón ha egy olyan ellen jön, aki akkor fogott életében elöször ütőt, még az i9s akkor pro lenne hogy alázna a vérbe. Na ez ami miatt vicc ez a játék. -
#419 nem -
Gabor12070 #418 Ezt lehet úgy játszani, hogy én itthon vagyok a haver meg a utca végén és multiban egymás ellen játszani?
Előre is köszi a válaszokat! -
#417 na egy enyhe honapos kihagyás után folytatom énis a karriert :O) -
#416 csak az exe-t kell visszacserélni