Virtua Tennis 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy 1.1 origi pecset használj, origi exe-vel, de akkor kell DT+yasu+clone image (vagy mini/maxi image) ...
elõbbi esetén lesznek bugok a játékban, ez utobbi pedig macerásabb 😊
Forza.
tegnap sikerált leszednem a VT3-at... a problémám a következõ -> /mint mindenkinél/ nálam is non-stop hibát észlel, és kilép!
írtátok, h a patch mûködõképes... nos, én leszedtem, de az 'eredeti' Crack-elt exe file-t kicseréli, ami után insert correct CD-rom -ot közöl... 😞 ilyenkor mi a teendõ?
kártyám -> Sapphire Radeon 9600XT 256MB
próbáltam a már említett dolgokat kikapcsolni, de sehol nem találom!
/persze lehet, h Stevie Wonder vagyok/
úgyhogy S.O.S. mert a játék igen jónak tûnik... és eléggé türelmetlen szoktam lenni!
amúgy Logi Rumblepad 2-vel kifejezetten élvezetes... lenne, ha eme kis probléma nem merülne fel ...
thx
Lemongrass
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
az elsõ része viszont még a vt3-at is üti talán
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ReaL MaDRid x siempre
elõre is köszi
grand slam versenyeken legalább mehetne 3 nyert setig a meccs -.-
jó,hát kicsit sokáig tartana,de sokkal jobb lenne.az olyan versenyeken,ahol az elsõ 100 indulhat,ott már igaz,h 4 nyert gameig megy a meccs.én meg gondoltam olyanra is,h ha fejlõdik a karakterem mindig egy fokozatot,akkor több gamet kell nyerni -.-
ReaL MaDRid x siempre
Gamepad szükséges.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
akkor legalább csak annyira válaszoljatok,h miért csak 2 nyert játszmából áll egy meccs a world tourban,és h fog-e ez változni,illetve lehet-e rajta változtatni.
másik kérdésem még az lenne,h miféle patcheket érdemes feltenni a játékhoz?
ReaL MaDRid x siempre
Egy igazi meccsen nagyon sokszor ütnek hálóba, itt szinte soha
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én is leszedtem a játékot,és elkezdtem egy ilyen karrier mód-féleséget.most a 160.hely körül vagy,13 tornából 10-et megnyertem(a challengers tornákon iszonyatkönnyû kiejteni mindenkit,de egy nagyobb versenyen már ugyanezek a versenyzõk megtáltosodnak,és esetleg még ki is vernek)
a 13 verseny az term.csak az idei évre vonatkozik.
nos,kérdéseim a következõk lennének:lehet egy az ütést csavarni?meg engem az is nagyon zavar,h csak 2 gamebõl áll egy meccs,és ez sosem több másfél percnél :SSS na jó,néha van 2-3 perc is,de az csak azért van,mert egy nehezebb ellenfelet kapok.
látom beszéltetek itt vmi patchrõl.ez milyen patch?jó lenne,ha lenne egy olyan patch,ami rakna be jobb faceket a játékba,mert azért ismerjük el,némely játékosoknak borzasztó arca van.aztán a játéknak még sztem az nagy hiányossága,h kevés játékos van benne.van olyan patch,ami több játékost belerak?
meg azért az is kicsit irreális,h elindulok egy 300 fõs tornán,és csak 3 meccset kell nyernem,h elvigyem a trófeát,és a 300 teniszezõbõl mindig csak 8-at látok -.- (beleértve magamat is)
no,mostantól +fav,és bocs,h a láma kérdéseimért :S
mindenesetre a játék tetszik,meg azért még lesznek kérdéseim.
ReaL MaDRid x siempre
A hajós versenyen meg csak annyi,hogy kiismerhetõk az ellenfelek,és ha már kiismerted õket,akkor tudni fogod,hogy hova kell állni hogy kényszerítõzz vele és egyre jobban kiszoruljon a pályáról.
Pl ilyen az amikor õ szervál,ha tudod hogy a külsõ oldalra szervál nem belülre,akkor kiviszed az emberedet a vonal mellé és uoda visszatudod ütni a labdát,ahonnan szervált.És ha jól találod el,akkor gyengén tudja csak visszaütni és akkor te már a másik oldalra megtudod úgy ütni,hogy esélye se legyen.
Ezzel csak az a baj,hogy ha újrakezded a játékot és ismered ezeket a trükköket,akkor már tök unalmas az egész és túl könnyû😞
Javaslom a top spin 2-t,egy gamepaddal,ott inkább van kihivás.
Bár nekem nem jött be annyira.
játsz egy mérközést a profi karaktereddel és ezzel a senkivel hard szinten
csodálkozz 😊
Elõre is köszi a válaszokat!<#eljen>#eljen>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nekem most lett meg a játék...éshát mielõtt elindulna, azelõtt rögötn kilép a windowsba. ez ellen lehet tenni vmit, vagy elve bukta az egész??,
a gépigény elvileg jó lenne
lévvi segítsetek, mert nagyon jó lenne jáccani vele..köszi
Forza.
kell egy második gamepad is
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
viszont a játék maga eléggé uncsi sztem,nagyon egysikû sztem
Én nem tudom, sry, nem értek gépekhez, de a topikot végig olvasni... hát.... huhhh... szép teljesítmény!<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én még nem próbáltam, egyenlõre egy karakterem van.
Amúgy nem tudom, gépi szivatás talán lol.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
csináltam egy vadi új embert, minden lvl 1, mégsem tudom a full extras hapimmal megverni hardon. Úgy teniszezik mint állat, trükközik, lecsap, soha egy rossz ütése nincs, nem hibázik"
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
387: szerinted miért van a sok warezos? Mert nincs pénze erre-arra. Jelenleg nekem sincs konzolra lóvém.
Vettem volna rég PS3-t.