• donpedro
    Kicsit tovább fejlődtem azóta, aminek az lett az eredménye, hogy most már a Grand Slameken is ugyanolyan szuperteniszezők játszanak, mint korábban Ancic a hajón. Viszont legalább Ancicot sikerült megvernem azóta, újabban Ferrero ellen szopok folyamatosan, ez az ürge még a másiknál is rosszabb...

Előbb tudja, hogy mit fogok ütni, mint én. :) Mindig tökéletesen helyezkedik, és ha kiszorított helyzetbe kerülök, mindig az ellenkező oldalra üti be, mint ahová elindulok. Olyan, mint Hingis volt fénykorában, csak egy "kicsit" gyorsabb és erősebb. :))

Az egyetlen gyenge pontjának talán a szerva tűnik, már annyiban, hogy nem jelent számára plusz előnyt. Ellenben a returnjei nagyon durvák, a 208 km/h-ás, vonalra zúdított szervámat úgy pakolja vissza a sarokba, hogy örülök, ha elérem.

Igazából az bosszant, hogy már milliószor elhatároztam, hogy nem játszok többet ezzel a vacakkal, de a kihívás nem hagy nyugodni, sikerült is nagy nehezen legyőznöm Ancicot, erre - ahogy te is írtad - jön az újabb meglepetés.