• donpedro
    Mondom én, hogy itt valami stikli lesz! A páromnak is van egy karaktere, akivel 51. volt a ranglistán, 11-12 körüli skillekkel, és az akadémián még ő is csak a normál szintnél tart. Megpróbáltam vele, gyorsan nyertem 3 Grand Slam tornát, majd nekimentem a King of Playersnek, ahol Hingis fogadott. 6-0-ra vertem, nagyon simán, esélye sem volt.

Ebből tehát az következik, hogy nem éri meg túl gyorsan fejlődni, mert vagy az akadémia, vagy a minigame-ek alapján változik - javul - az ellenfelek szintje. Én az akadémiára tippelek, mert ott expert fokozaton már nagyon hasonló szintű játékosok ellen kell csinálni a feladatokat, mint a "hajós" tornán. (Ebből az is következne, hogy fejlődni lehet, csak az akadémiát kell hanyagolni). Persze az is lehet, hogy simán a skilljeim alapján állítja be az ellenfeleket a játék, de akármi is az igazság, ez mindenképpen gáz, hisz így megeshet, hogy valaki úgy jár mint én, és hiába küzd, szenved, küszködik, sosem jut el a végéig, más meg hátrakötött kézzel is röhögve jut el a csúcsra. Ráadásul a saját karakteremet lényegében cseszhetem, habár nyilván nagyon sok fejlődéssel egyszer Ancic-ot is meg tudnám verni, de minek erőlködjek, valószínűleg hamarabb végzek, ha csinálok egy új karaktert, és előről kezdem...