• donpedro
    Na, nekifutottam újra, és meg is lett az eredménye, ezúttal 6-0-ra kaptam ki a hajón, természetesen megint Ancictól. :))) (Előre körbevettem magam puha tárgyakkal, így anyagi kár nem történt...)

Én most átlagban 23-24. szint körül vagyok lényegében mindenben (a tenyeresem 27, a szervám 25, a fonákom 23, a röptém 21, a lábmunkám pedig 22 körül mozog), de úgy látszik ez kevés. Vagy én vagyok kevés. (Pedig általában jól mennek az ilyen játékok, a Virtua Tennis korábbi részei sem okoztak soha gondot.)

Az bosszant leginkább, hogy tutira meg lehet verni az ürgét, csak nem tudom hogyan. Az ő szervái egyszerűen foghatatlanok, nem alakul ki labdamenet, mert miután nagy nehezen visszaköhögtem a lasztit a szerva után, rögtön jön egy gyilkos keresztütés, amit már csak futva érek el, és onnantól kezdve végem. A saját adogatásom más tészta, ha sikerül max erővel jó helyre küldeni, akkor azokat a pontokat meg tudom nyerni, de ez nem mindig jön össze (Én ugyanis nem vagyok gép...)

Ha valakinek sikerült leverni az ipsét, ossza meg velem a részleteket, köszi.