• detri
    Sziasztok, a change tactics-re én is kíváncsi lennék mi akar lenni.
    Lobig: Sarokra úgy szerválsz, hogy a szerva indítása után nyomod a balra/jobbra gombot. Minél tovább nyomod, annál szélebbre megy. Minél magasabb szinten van a szerva control szint, annál kevesebb ideig kell nyomni oldalra (ami nem feltétlenül jó szerintem). De persze arra is figyelj, hogy időben nyomd meg másodjára az ütést, hogy minél erősebb legyen a szerva.

Még nem játszottam soha PC-n teniszt, szal nem tudom milyen a top spin, de nekem ez nagyon tetszett. Kicsit tényleg arcade lett, túl könnyű nyerni. Kb 15-17 óra játékkal végigmentem a world tour-on, és így meg alig van kedvem játszani. Az év végi hajón lévő versenyen csak döntőt kell játszani, ott is 6-0-ra nyertem Federer ellen. Semmivel sem nehezebb, mint a 4 Grand Slam.
    Nagyon kellene egy online multi játék, ahol a karakteremmel játszhatnék, akkor még jó sokáig nem unnám meg.

A grafika is ok, de ami nagyon tetszik, az a játékosok mozgásának utánzása. Nagyon jól eltalálták a híres játékosok egy-két jellemző mozdulatait. De egyébként is szépek az ütésekhez tartozó mozdulatok. Viszont néha nagyon idétlenül téblábolnak a karakterek a pályán, főleg ha hátrafelé futnak pl átemelt labdáért.

Van egy qrvajó ütőm, egy nyeles serpenyő! :)

üdv!
    d.