• montressor
    En pl. a top spin2 ben hulyet kaptam az iranyitastol, igaz akkor nem volt kontrollerem, szal elbol toroltem...
    Grafikailag nekem jobban tetszik.

Kar, h 1controller+bill nem megy :( Nem ertem miert...

Vk irta, h parosban recseg a hang. Sajna en is talalkoztam ezzel, s nem csak noi parosban... Viszont mellette kicsit szaggat is. Mi lehet a gyenge hozza? amd3000,1GB,XT9600-al. Egyes viszont tokeletesen fut.

Masik eleg sokat probalgattam az uteseket, es akovetkezoket vettem eszre:
    mindegyik utest tudod iranyitani, ugy h az utoskor nyomod a megfelelo iranyt is (ill. ha pont feled jon a labda, es elobb megnyomod az utest, akkor utanna mar nem nagyon fog futni, hanem az iranyokkal az utes iranyat allitod).
    Tehat ha balra a halo ele szeretned utni, akkor a bal+le+nyeses kell, bar ez sztem fugg attol is, h milyen a kapott labda. Ugy vettem eszre, h az eros labdat altalaban nem tudod szepen a halo ele berakni, mig a magasabbat, v gyengebbet igen.
    Ha kajakra a jobb sarokba, akkor jobb+fel+eros utes kell.
    Es persze fontos, h megfelelo helyen legyel, mert amit alig er el, vagy hasra veti magat, vagy epp, h bele tud erni, de joval iveltebb lesz a labda, es gyakorlatilag azonos dolgot csinal a eros es a nyeses utesre is.

Amit irt vk:
    Y erős=sztem tenyeres, fonak
    X lassabb gyengébb ütés=nyeses
    C atemeles

Amit viszont soha nem tudtam meg elerni, h teljesen hatra emelje at a lasztit, valahogy mindig kozep fele megy, es ugy lecsapja, ahogy kell...