Látom nagyon panaszkodtok... inkább örülnétek, hogy VAN! Az én falumban (Kocsord - ismerősen cseng? {:-)) elvileg már van egy rakás net lehetőség. Csakhogy a legtöbb helyen olyan antennás vezetékes telefon van, (amire egyszer valaki azt mondta, hogy csak ideiglenes, le fogják cserélni rendesre), ami totál nem bírja el a netet, abban a pár utcában, ahol rendes van, ott pedig általában nincsen jel... szóval hiába várok netre fényévek óta...
Én egy 512-essel is vígan elvolnék. Egyébként emlékeztetőleg: volt vodafoneos GPRS-em egy évig. Benne volt havi 10K-ban gprselőfiz+telefonelőfiz. Negyedóránként szakadt, gyakran kikapcsolt a telefon csak úgy, a ping nem ritkán volt perces is, a sebesség maximum 96500kbps(!) volt, de gyakorlatban ha tizede volt, már 'repesztett'. Ezen kívül eleinte 3-4 óránként, a végén már 10-percenként lemerült a teló, tölteni kellett (3 óra). Aztán megemelték a tarifát és besokalltunk.
szvsz örüljetek a 2Mbnek, mint majom a farkának, vagy netezzetek suliból, mint én : 7.53 Mbit/s jelenleg