Miért pont így és erre...
  • steweee
    nem isteni kinyilatkozásként, mivel laikus vagyok a témában, de leglaább érdeklődő. szóval erről volt korábban is szó, és akkor ígértem hogy beteszem azokat a cikkeket amiket olyan kutatási eredményeket publikáltak, amiben több állatfajnál is kimutatták, hogy az utódok valamlyen relytéjes módon öröklik a szülők bizonyos élettapasztalatát

persze szartam visszakeresgetni az anyagaim között, mivel ezeket évekkel korábban még csak ömlesztve mentegettem el, és hát rengeteg lett az idők folyamán, nem témakörönként mappába mint ahogy már ebben az évben

az igaz hogy nem éppen konvencionális a dolog, de sztem semmiképpen nem lehetetlen. ha eleget kutatják majd, később valószínúleg bizonyítható és megismételhető is lesz kísérletek formájában. pontosan a kvantumfizika az, ami összekapcsolódik mindennel, mégha sokan szeretnek simén csak egyes tudományágakban gondolkodni. lesznek itt még igazán meglepő dolgok az elkövetkezendő évtizedekben, én legalábbis úgy gondolom, az idő meg majd vagy igazol vagy nem