Miért pont így és erre...
-
A táplálkozás szempontjából több kategóriába lehetne sorolni az anyagokat:
-hasznos táplálék (de ezek között is van olyan, ami a szervezet egy részére nincs jó hatással, mondhatni mérgező, egyéntől függően egy bizonyos mérték feletT)
-nem hasznos táplálék (ezekre az a jellemző, hogy a szervezet nem tudja hasznosítani, de kiürül a szervezetből, nem mutatható ki károsító hatása - természetesen ennél is egy bizonyos mérték alatt).
-mérgező (kis mennyiségben is kimutatható akár sejtkárosító, vagy valamilyen más negatív hatása, pl. elraktározódik, és később okoz problémát).
A probléma veled az, hogy te automatikusan mérgezőnek tekintesz szinte mindent (főleg, ha nem természetes), mindezt neten ilyen-olyan videók, általad valami alapján "hiteles" cikkek alapján, és erre még olyan magyarázatot is adsz, hogy szándékosan mérgezni akarnak, sőt még a védőoltásokkal is kapcsolatba hozod. Ezért vagy egy hatalmas agymosott idióta, és azt hiszed, mi azért hülyézünk téged, mert nekünk fogalmunk sincs semmiről. Ha benézel az egészségtopikba, amit én nyitottam anno (adatlapomon megtalálod), én is elég sok marhaságot elhittem korábban, bár én (szerencsére) mindig törekedtem arra, hogy minden szemszögből megközelítsem a kérdést. Ez a fő különbség köztünk.
Azzal is tisztában vagyok, hogy nagyon sok anyagot juttatunk a természetbe felelőtlenül, amik tényleg mérgezőek, ma is sok problémát okoznak. Amit belinkeltél, majd megnézem, tényleg érdekes és tanulságos. De nem csak te tanultál belőle, ezeket ma már sokkal szigorúbban ellenőrzik, amire megvannak a megfelelő szakemberek, csoportok - akik jóeséllyel ugyan olyan beállítottságúak mint például te.
A mobiltelefonok kapcsán rengeteg tanulmány született, ami alapján nem mutatható ki károsító hatása, még nagyságrendekkel nagyobb teljesítmény mellett sem(!). A videó amit belinkeltél, természetesen teli van csúsztatással, ha utánanézel, például Dariusz Leszczynski írásainak, ő sem mondja azt, hogy a mobiltelefon egyértelműen káros, és egyértelmű bizonyítéka sincs erre, nem hallgatta el senki sem. (sőt ez nem is csúsztatás, hanem konkrétan hazugság).
‘The Truthseeker’ show – my unseen interview… (Dariusz Leszczynski)
Saját érdekedben javaslom, hogy olvass utánna a dolgoknak, mielőtt benyalsz egyből minden (hitelesnek tűnő) cikket, videót.