Miért pont így és erre...
-
steweee #9727 komolyan mondom, ilyenkor nehéz komolyan venni azokat a fórumozókat, akik ilyeneket írnak mint te. milyen mérgező élelmiszerek ?
legalább 30 videót / tanulmányt tudnék neked beposztolni a témában amik hitelesek, hogy mennyi szar méregre szoktatják rá széndákosan a lakosságot a kormányok és egészségügyi intézményeik asszisztálása mellett
de csak egyet rakok be, ezt én is most nézem éppen. hozáteszem, hogy ha nem lennének olyan beállítottságú emberek mint én, akik nem kajálják meg a szart amit le akarnak tömni a torkukon felelőtlenségből, profitérdekből, vagy egyéb aljas hátsó szándékból vezérelve, akkor már rég te is egy nyomoronc zombi lennél velem együtt a környezetszennyezés hatására
érdekes módon valahogy mindig úgy néz ki a menyecsketánc, hogy egy nagyvállalat valamilyen terméket előállít, amiről vagy tudja már kezdetben is hogy mérgező vagy káros, vagy nem, de amikor is nyilvánosságot kap a dolog, akkor először tagad, fenyegetőzik, megfélemlít, kormányzati támogatást kér, és amikor már tarthatatlan a helyzet akkor változtat. és addig is mérgez
http://www.youtube.com/watch?v=xTrU3VHeSpY
E adalékanyagok, cola, nátrium-glutamát stb.
egyik unokatesóm évekig a barcikai tesco pékségének a vezetője volt. érdekes módon annak ellenére, hogy ingyen vihetett volna haza bármilyen kenyeret, inkább vásárolt máshol bioboltból. ugyanis ő tisztában volt azzal, hogy az az ipari alapanyag, amiből a "kenyeret" készítik, bár látszatra úgy túnik mint egy kenyér, valójában az csak egy kenyérnek látszó tárgy..... és nem óhajtotta az a szart megenni
am ny európában sokkal erősebbek a szabványok és az ellenőrzésük. most pl ausztriában voltam utoljára, ill. németország és hollandia, ott egy euróért már találsz teljes kiörlésú egészséges valódi kenyeret. 1,30-ért volt ausztriában a wanderveg, ami nekem a kedvencem volt, egy hétig elállt minőségét megőrizve egy konyharuhában, és nem győztem falni olyan minőségi cipó volt. itthon a barátom biopékségéből vásárolok 150 ft/ fél kiló, és össze nem lehet hasonlítani a boltival, kivéve a drága és minőségi péküzletek áruival. javaslom próbáld ki te is, mert ugye a kenyér a mindennapi, és nem mindegy hogy gabonát vagy valami ipari hulladékot eszel meg