Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "a védőoltások tekintetében, mivel én nem vagyok szakember csak közgazdaságilat közelítettem meg a dolgokat"

Az, hogy milyen oltásokat adnak be, semmi köze nincs a közgazdasághoz, politikához is max annyi, hogy törvényben is meghatározzák a szakmailag megalapozott döntéseket.
    Oltásokat meg utánna lehet nézni szépen, hogy mit miért adnak, milyen történelmi háttere van azoknak a betegségeknek, nagyon javaslom, hogy tedd meg, mielőtt tovább játszod a hülyét.

"inni, dohányozni, drogozni, egészségtelen életmódot folytatni, államilag támogatott és nem tiltott mérgező élelmiszereket enni inni nem tiltott"

Ezeknek semmi köze nincs a védőoltásokhoz. Ezeket el tudod kerülni, ha van eszed, és oda tudsz figyelni az egészséges életmódra (én persze az ésszerű keretek között gondolom, testmozgás, változatos étrend). Mérgező élelmiszereket árulni tilos, bár nincs olyan, ami egy bizonyos mértéket meghaladva ne lenne mérgező (még a víz sem), nem kell benyalni minden marhaságot, amit neten írnak, hogy mérgező.