Miért pont így és erre...
  • Zero 7th
    Te egy idióta vagy. Hihetetlen, mennyire nem fogod fel, hogy minek mi a következménye.

"akkor miért nem csak azokra adják amik valós és nagyszámú veszélyt jelentenek az adott ország populációjára ?"

Azokra adják, baszdmeg! Például nem kapsz malária elleni oltást, amíg ki nem akarsz menni az országból. De akkor meg ajánlják, mert olyan helyre mész, ahol meg van.
    Komolyan, miért kell ennyire totális faszságokat kérdezni?

"mérgező élelmiszereket"

Konkrétan milyen mérgező élelmiszerekről tudsz? Romlott babkonzerv? Avas szalonna?
    MÉRGEZŐ baszdmeg. Az azt jelenti, hogy ÉTELMÉRGEZÉSed lesz tőle. Mesélj már, évente hányszor pisálsz a seggeden keresztül, hogy ez így neked probléma?

"néhány szaros betegségtől, ami alig egy százalékát érintené a népességnek megbetegedés szempontjából"

Ha nem oltasz, te fasz, akkor nem csak egy százalékot fog érinteni.

"mármint akinél a szövődmények kihatnak majd a későbbiekben"

Ja, hogy ők akkor feláldozhatók? Szarni rá, feleséged belehal a szülésbe, vagy mondjuk hét hónaposan elvetél, segond, természetes szelekció? Elkerülhető lett volna, de hát ugye a hülyén megdögléshez való jog előbbre való volt, ...hurrá?

Olyan kibaszottul kurvára ADOTTNAK tekintesz olyan dolgokat, amik baszdmeg PONTOSAN AZÉRT VANNAK PERPILL ÍGY, mert oltatunk, vagy mert oltattunk a múltban.

De biztos kurvajó lenne ha visszatérnének a múlt század eleji állapotok, amikor tíz gyerekből nyolc meghalt tízéves kora előtt. Igen, ez kell, majd csinálunk másikat úgyis...?

"olyan negatív biológiai változások létrehozása a cél, amellyel idősebb korban hamarabb bekövetkezik a halálozás"

Te totál elmebeteg vagy.
    Bocs, hogy próbáltam érvelni, most jöttem rá, hogy felesleges, te nem vagy beszámítható. Mondjuk szar lehet ennyire rettegni, főleg, hogy gondolom neked már úgyis tökmindegy, mert te megkaptad az oltásokat gyerekkorodban.

Hát, akkor további kellemes paranoid rettegést, nekem aztán kurvára mindegy.