Miért pont így és erre...
-
MaRee #9520 Nem flame-ként, hanem normálisan kérdezem, tényleg érdekel.
Pl mi a helyzet a Jávai emberrel , amiből egy combcsont van meg, egy koponya darab, meg három fog. Mi bizonyítja, hogy ezek a csontok egy lénytől származnak, és ezekből mégis hogyan tudnak egy teljes lényt rekonstruálni, kézzel lábbal mindennel együtt?
Pekingi ember ugye tudomásom szerint széttört majom-szerű koponya, fogak stb, mellettük néhány kezdetleges eszközzel. Mi a biztosíték, hogy ezek nem egyszerű majom koponyák, emberi eszközök által széttörve? Ugye régen Kínában megették a majmok agyvelejét, csak később valamelyik császár ezt betiltotta.
Nebraszkai ember --> Itt megint egyetlen darab fogból rajzoltak meg egy teljes lényt, amiről később kiderült, hogy disznó fog volt valójában. Ez igaz?
Australopithecus: Lucy, egy összetört negyed koponya, néhány borda és egyéb csontokból (amit ha jól tudom nem is egy helyszínen találtak meg ) szintén megrajzolt teljes majomember. ?
Ezeket valaki meg tudná nekem magyarázni a tudomány jelenlegi állása szerint? Ismét mondom, nem a tüzet szítom, csak nagyon nem vagyok otthon a témában és ezek a kérdések merültek fel bennem.