Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Nem barátocskám itt az a helyzet hogy van két mondat aminek a végén pont van .
    Te fogod ezeket a mondatokat és hozzáköltöd hogy "minden emlékre" miközben szó nincs erről a részletről ezt csak te húztad ki a kalapodból.

Utána oldalakon keresztül képes vagy vitatkozni velem az általad generált ál paraméteren hogy én miért nem akarom azt megérteni.

Két egymásnak ellent mondó mondat van és a végén pont. Te azon dolgozol hogyan magyarázd ki azt amit én eleve soha nem is vitattam el. NEM ÉN állítottam olyat a cikk kapcsán hogy mindenre vissza emlékszel hisz ez benne sincs ,ezt te találtad ki mert régebben mondtam ilyet (ami meg irreleváns az ügy szempontjából).
    **************************************************************************************
    Most meg magadnak is hazudsz szóval nem ismerted be hát akkor jöjjön a szembesítés:

TE:A másik idézet meg nem azt mondja, hogy mindent fel tud idézni az ember.
    ÉN:"DE AZT SE JELENTI HOGY MINDENRE NEM TUDSZ VISSZAEMLÉKEZNI!"
    TE:Így van. Nem jelenti sem azt, hogy mindenre vissza tudsz emlékezni, sem azt, hogy nem tudsz mindenre visszaemlékezni.

Tehát beismered hogy az egész "minden" es érvelésed érvénytelen mert én soha nem is vitattam ,ilyen nincs a mondatban ezt te raktad hozzá.Beismered hogy100-100 százalékban igaz mind a két állítás, és még ezek után is valamit meg akarsz magyarázni