Miért pont így és erre...
-
Hát nem is tudom mit mondjak díjazom a munkádat de inkább beszéljenek az idézetek:
..."Amiről az ember hipnózisban beszámol, az nem „a valóság”, hanem a saját valósága. A külső valóságnak az a szűrleménye, amely a saját sze...."
...." Az igazolt tény, hogy az ember a korábbi, régen elfelejtett élményeit egészen a születés pillanatáig hipnózisban fel tudja idézni."...
Ez egy kicsit fail lett de én nem hibáztatlak
A végén van egy érdekes:
Az így megtanult kínai szavakat az emlékezete a későbbiek során törölte, majd a hipnózis során ezek kerültek a felszínre.
Érted ? törölte
aztán nyomott egy rendszervisszaállítást és hoplalá visszajött a már nem létező adatsor.Egyre jobban szórakozom rajtatok ,a múltkor még arról győzködtetek hogy a törölt emlékeket nem lehet visszahozni mert azok nem is léteznek már ,amit előhivok az az én kitalált emlékem és akkor is az ha n ismerősöm is emlékszik rá úgy hogy én nem mondom ki a szót.
Most meg olyanokat idézel hogy ez mégis létezik ,ez már tetszik .
Na gyerünk most magyarázd meg hogy ez a mondat valójában nem is ezt jelenti ahogy kimagyaráztad a lelkiismeretest is pedig kurvára nem lehet félreérteni:
TE írtad: ...nincs helye az ilyen "lelkiismeretes" vizsgálatoknak...
Remélem mindenki látja hogy hol van az idézőjel de képzeld az "ilyen" nélkül is fogtam hogy mire célzol ,arra hogy amit én mondok az csalás most meg ahelyett hogy csöndbe maradnál még fel is vállalod hogy te valóban megkülönböztetsz két féle lelkiismeretes munkát :"Ha igazán lelkiismeretes munkát végzel egyébként, akkor meg ugyan arra fogsz jutni, amit a tudomány .."
Tehát igazán lelkiismeretes
ez a kulcsszó.
Most komolyan ennyi mondat helyett írhattad volna azt is hogy egyetértesz velem.