Miért pont így és erre...
  • strepsils
    Az álom valóban nem megkülönböztethető a valóságtól * de ők azt sem fogadják el objektivitásnak ha n számú barát rokon igazolja vissza az álom vagy hipnozisban látott és rögzített adatokat ez itt a gond. Megmagyarázza hogy az n barát emlékezete akkor keletkezik amikor felteszed neki a kérdést (még akkor is ha nem igen nem lesz a válasz hanem egy konkrétum ).

*ismertem olyat aki végzett direkt álombéli tudatraébredés önprogramozást ,röviden éber állapotban azt programozza magának hogy ébredjen föl amikor álmodik (kicsit azért bonyolultabb) és aki komolyan rámegy annak működik is lényegében tudja hogy egy másik valóságban van (mint a rémálom az elmutcában) elég ijesztő érzés elsőre de működik ,nekem is sikerült néhányszor kis időre de nem bírtam megtartani és kiébredtem (meg annyira nem is érdekelt ez a dolog,fárasztónak és haszontalannak is láttam mert egy mondatot nem bírtam elolvasni vagy épp a számokat nem értettem). Valószínű hogy ezek a motorok ugyan úgy alva maradtak de ez nem is csoda hisz ez az alvás funkciója ,a pihentetés.