Miért pont így és erre...
  • Balumann
    "Azon kívül hogy ötvenszer leírod hogy te tudod hogy nagybetűvel nem lehet ilyet ,ki is tudnád fejteni részletesen ,ugyan mi a bánatos lófsz gátolja meg a lelkiismeretes hitelesen végzett eljárást? Hol van kizárásos ok abban amit leírtam anno (ha a csalást is kizárom)?"

Ha a nagybetűvel írt "nem lehet"-en kívüli részt is elolvasod, és értelmezed(!), talán észreveszed, hogy írtam okot is. Nem tudom, hogy ezen mit lehetne vagy kellene kifejteni.

"mi az hogy egy feltételezés megbuktatja az objektivitást?"

Egyrészt az, hogy nem azt fogod keresni, hogy mi az, ami a megtapasztalás illúzióját igazolja, nem fogsz elgondolkodni azon, hogy van-e más magyarázat arra, amit megtapasztaltál. Tökéletes példája vagy ennek az óriási hibának az elkövetésében.
    A tudományban nem véletlenül nincs helye az ilyen "lelkiismeretes" vizsgálatoknak, egyszerűen nem vezetnek helyes eredményre.

"Akkor ne is vizsgáljunk semmit mert bármire ráhúzod ezt a lepedőt miszerint a neked nem tetsző feltételezés kizárja az objektivitást. "

Arra húzom rá a lepedőt, aminél egyértelműen van olyan ok, ami kizárja az objektivitást. Semmi köze nincs ahhoz, hogy én nekem mi tetszik, és mi nem.