Miért pont így és erre...
  • remark #9389
    Amikor hozzád szólok, akkor az miattad van. Akkor ne szóljak hozzád, mert az téged kiakaszt?

Még egyszer leírom a tényeket:

1) Semmi személyes dolgot nem másoltam ide be, kizárólag azon álláspontomat, hogy bármilyen személy elleni támadás pont a topik célját lehetetleníti el, azaz a véleménycserét. Az egyetlen személyes dolog ezzel kapcsolatban az volt, hogy elárultam, hogy ezt már neked egyszer leírtam. Most akkor tehát egy utolsó gazember vagyok?

2) A topik arra való, hogy mindenki leírja a véleményét a TÉMÁRÓL. Most akkor egy troll vagyok?

3) Valamiről, amiről jelenleg halvány fogalmunk sincsen, úgy tudhatunk meg többet, hogy tapasztalatot szerzünk vele kapcsolatban, vagy úgy, hogy nekiállunk okoskodni bele a semmibe? Gondolom feltűnt, hogy nem azt kérdeztem, hogy akarsz-e a naprendszerben repkedni a kisagyadon keresztül. Hiába kapaszkodsz a prekoncepcióidba, azaz az üres okoskodásba, ezzel semmiképp sem jutsz előre az adott kérdéssel kapcsolatban. Persze ha ez a cél, akkor gratulálni fogok neked, hogy ilyen ügyesen elérted a céljaidat.