Miért pont így és erre...
  • remark #9375
    Tehát ha kiállok amellett, hogy bárki elmondhassa a véleményét a témáról (!) anélkül hogy elküldenék a csába, akkor troll vagyok? Téma szerinti szűrés (#9371) "még" az NWO topikban sincs. (Mindenkinek, aki hagyja, elküldtem a kitörölt hsz-eket, így bárki hozhat példát az ellenkezőjéről. - "Még" idézőjelben arra utal, hogy mások ennek ellenkezőjét állítják.)

Idézet egy neked írt privát üzenetből, ahol az NWO-ról beszélgettünk: "Ami nem megengedett a topikban, az a másik személyének bármilyen formájú, burkolt vagy nyílt támadása, ami támadás egyébként pont azt teszi lehetetlenné, ami a topik alapfunkciója lenne, azaz hogy az emberek leírják a témával kapcsolatos véleményüket." Ezt több hónapja küldtem neked. Ebből is látszik hogy nagyon hosszasan próbáltam neked elmagyarázni, hogy mi a különbség véleménynyilvánítás és topikrombolás között.

Azon szándékukról, hogy a szabad véleménynyilvánítást megakadályozzák, egyesek nyíltan beszéltek. Akkor meg miért engem támadsz? Semmi más célom nincs, mint hogy mindenki leírhassa következmények nélkül a véleményét. Ha az zavar amit én csinálok, akkor a moderáció ezen a fórumon úgy ahogy van kellene hogy zavarjon. Ha érted, mire célzok ezzel...