Miért pont így és erre...
  • Richard Donkies
    "A kérdésem az, hogy ha elveted az evolúció elméletet, te melyik teóriában hiszel, szerinted hogyan alakult ki és fejlődik a földi élővilág (főleg az ember) valamint milyen kézzelfogható bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az az igazság."

Igen. Az evolúció elméletét nem tartom helyesnek. Megvizsgáltam a bizonyítékait és gyengének találtam. Ebből következik, hogy valószínűbbnek tartom azt, hogy a Föld élővilágát megtervezték az utolsó baktériumig, vagy vírusig. Ez egybevág az ID vagy a teremtés elméletével, de ez nem jelenti azt, hogy bármelyiknek híve lennék. Nem lógok ID- vagy teremtéselméleti oldalakon és nem onnan szerzem be az érveimet. Persze régebben olvastam ezek érveiből és jó volt látni, hogy más is hülyeségnek tartja az evolúció elméletét. Ez egyfajta megerősítés, hogy nem csak én egyedül gondolom azt, hogy az evolúció elmélete nem eléggé megalapozott tudományos szempontból.

Tehát röviden, bármennyire is szeretnéd nincs kész elméletem az evolúció helyett, csak azt látom, hogy az selejtes.

És, hogy mik a bizonyítékaim?
    Abból már jópárat felsoroltam itt.
    Pl, hogy szerintetek a természetes szelekció az evolúció hajtóereje, szerintem meg pont, hogy a gátja.
    Na meg ajánlom a figyelmedbe a természetfilmeket, (pl. Attenborough) ahol elég sok olyan dolgot láthatsz, amire semmit nem tud mondani az evolúciós elmélet. Csak nyitva kell tartani a szemedet. Ami nem könnyű, mert állandóan azt emlegetik.