Miért pont így és erre...
-
remark #9213 Tök egyszerű tesztelni az elméletedet: Írd le a véleményedet bármiről ami NWO. Látni fogod hogy nem törlöm ki. És lásd azt is, hogy milyen bátorító vagyok: nem töröltem ki az "Ordas nagy butaság az egész. Féligazságok zagyva keveréke." szösszenetedet sem. Miért nem? Mert, mégha nulla is a tartalma a téma szempontjából ennek a két mondatnak (az ég világon semmi sem derül ki belőle, aka "nem hasznos hozzászólás"), de legalább a témára irányul, és nem a fórumozó személyére.
De ti féltek attól, hogy leteszteljétek az elméleteteket. Egyszerűen féltek attól, hogy véleményt nyilvánítsatok NWO témában. Így marad a mocskolódás. De a trágárság és személyeskedés nem véleménynyilvánítás.
A fentieket bármikor elmondtam volna akár az NWO topikban, akár privátban. De te mereven elzárkózol a kommunikáció elől. Az NWO-ban nem nagyon foglalsz állást semmiről, privát üzeneteket pedig letiltottad. Tarthatsz tőle, hogy valami számodra kedvezőtlen sülne ki a velünk való kommunikációból.
"nyugalom álarca mögött"
Tisztában vagyok azzal is, hogy ez nagy szívfájdalmatok, hogy engem teljesen hidegen hagy az amit csináltok.