Miért pont így és erre...
  • Zero 7th
    Nem, én belőled indultam ki, hogy ha ilyen kis fasszopó vagy, akkor biztosan faszt szopsz. Csak hogy egy kicsit visszatérjünk a nyelvészkedésre...

Nem, idióta nézőpontra nem vagyok kíváncsi. A felhős baszakodásod után már azt is kétlem, hogy nyelvtanilag lenne értelme annak, amit írsz. Eljátszottál mindenféle bizalmat, hogy te értelmeset fogsz mondani valaha is.

Nem ismerheted az "egészet" a részletek ismerete nélkül. És te nem ismered a részleteket, csak úgy elképzeled, hogy mit SZERETNÉL. Az meg nem a világ megismerésének módja.
    Képzelődni bárki tud.

A tudomány meg köszöni szépen, egészben is tudja értelmezni a világot. Tudod, a sok baromságot, amiket összehordtok pontosan azzal lehet kiszűrni, hogy valahol, valami tudományos ténynek ellentmond.
    Ezt viszont csak akkor veszed észre, ha elég tájékozott vagy. De nem vagy, mert téged "a részletek" nem érdekelnek, csak a "nagy kép". És ezért vagy egy idióta, mert még ezt sem látod be, sőt...

Azzal is rettentően el vagy tévedve, hogy a te szemléletedre bármi szükség lenne.

A stílusom trollszűrő, egyelőre átcsúsztál a vizsgán, gratulálok. Tudsz a mondanivalóval is foglalkozni a stílus ellenére, ezt becsülöm.