Miért pont így és erre...
  • remark #8966
    Itt: #8878

Előtte én egyszer sem utaltam arra, hogy hipnózisról beszélek, szimplán leírtam, hogy az adott kérdéssel kapcsolatban a személyes megtapasztalás előbb ad válaszokat mint az okoskodás. Az eredeti történetben valóban reinkarnációs hipnózis szerepelt, de én már a második válaszomban leírom, hogy pontosan mi az állításom:

#8837 "Az egyetlen fontos dolog itt szerintem az, hogy én képes vagyok-e tudomást szerezni arról, ami velem történt a születésem előtt."

Aztán ezt ragozzuk, a regressziós hipnózis mint módszer említése nélkül, egész addig míg meg nem jelensz és #8874-ben el nem kezded emlegetni a hipnózist. Erre azonnal írom #8878-ban, hogy:
    "Nem konkrét módszert írtam, ezért ne egy konkrét módszer bírálatával gyere. Nem csak a sokak által ismert hipnózis létezik"

Erre te azonnal kiakadsz: "Iszonyat irritáló a maszatolásod." de azért (helyesen) visszatérsz #8883-ban az "általános hozzáállás"-hoz azaz "az első kézből szerzett személyes tapasztalat"-hoz (tehát amiről én valójában beszélgettem hihy-vel), a beszélgetés innen kezdve visszakanyarodik a megtapasztalás vs. okoskodás témához. Amit te újra felrúgsz azzal, hogy #8951-ben újra visszatérsz a hipnózishoz mint konkrét módszerhez, sőt, azt állítod, hogy én is a hipnózisról beszélek, holott már egyszer mondtam, hogy ez nem igaz, ráadásul te egy pillanatra (#8883) valóban elszakadsz a hipnózistól mint konkrét módszertől, tehát látszik, hogy elolvastad és felfogtad a figyelmeztetésemet.