Miért pont így és erre...
-
"A reinkarnációs utazást valóban nem könnyű igazolni de lehet , most csak a jelen élet utazása volt szó azt pedig objektíven tudod magadnak is igazolni ."
Én éppenséggel a reinkarnációs utazásról beszéltem (volt szó arról is, ráadásul ha jól látom, neked is erről van "tapasztalatod"). Érdekes módon a reinkarnációs hipnózis esetén sok esetben nem is beszélnek arról, hogy valós visszaemlékezésről lenne szó (példa), vagy azt mondják, hogy nem az a fő célja a terápiának, hogy előző életét megismerje.
És nem, NEM lehet igazolni (akkor sem, ha éppen véletlenül úgy is tűnik, hogy valós).
"Na nézzük most mibe fogsz belekötni mi nem objektív még"
Most meg eleve nem értem, hogy konkrétan miről beszélsz, mit akarsz alátámasztani vele. Ha azt, hogy egy másik tudatállapotban, "alfában" több mindenre emlékszel vissza az életedből, mint ébre állapotban, akkor nem mondtál mást. Én is gyakoroltam agykontrollt, nekem is van tapasztalatom ebben, nekem is vannak olyan emlékeim, amit kicsit meditáltabb állapotban sikerült visszaidéznem.
Ha azt állítod, hogy mindenre emlékszel, még előző életeidre is, az meg nem igaz továbbra sem.