Miért pont így és erre...
-
Bagatel. Látod milyen komolytalan vagy elvicceled pedig most tudtad volna definiálni a te szemszögedből.
Na de tértjünk is rá a 8898 as linkedre ,képzeld nekem is egy ilyen kérdés fogalmazódott meg az egómban te feléd miután elolvastam ezt a végtelenségig ismételt nagy tanulni valót.
Válasz: Lélekben
Na akkor visszakérdezek ,nem várom el hogy önmagadtól válaszolj segítségedre hívhatod a cikket és kérlek mutass rá hol derül ki a cikkből hogy hol alakul ki akármilyen kémiai folyamat (szerelem) ugyanis valahogy kifelejtették az isteni igazságot ,a legközelebbi pont az valami ilyesmi "mely agyterületek válnak aktívvá adott körülmények között." Tehát "adott körülmények" WTF???
Te azt állítod minden létező érzésnek van egy lokációja az agyban amit ha ingerlünk kiváltódik és fordítva ha működik akkor "világít" ott a terület de még mindig nem esik szó a kiváltó eszközről (amikor nem szándékosan elektrokémiailag idézik elő) .
Szerinted mi a kiváltó eszköz a szerelem érzésénél? amikor egy tv sorozat szereplőjébe esik valaki gyakorlatilag audiovizuális ingeren kívül nincs más kémia feromon stb.
Segítek maga a személy a kiváltó eszköz pontosabban a tudata ,ezt láthatod a képen a nyelvterületek felvillanása ,nem a betűk szavak csinálják azt amit látsz hanem maga a tudat. Ki tanítja meg az első szerelmet ? Senki,az magától aktivizálódik ,az nem úgy van hogy beoltják az agyterületet egy hosszú tűvel valami vegyszerrel hanem a te világképed szerint a semmiből bukkan fel .
Gyakorlatilag a tudatalattidból ami nem a 3 dimenziós tapasztalati forma.
És ezért volt a #8828 mert ti még ott sem tartotok hogy lassan 100 éve tudományos tény , a mi tapasztalati világunk nem abszolút valóság csak az anyag illúziója. Egy olyan hely ahol időrendi sorrend és maximális sebességek jellemzik az anyagot de az EPR kísérlet bizonyítja hogy számunkra térben elválasztott részecskék egy másik dimenzióban nincsenek elválasztva .
Vagyis akár hogy is vicceled el a túlvilágokra fizikai bizonyíték volt mikor még meg sem születtél és most csak egyet említettem. Egyébként ma már minimum 11 dimenzióval számolnak a qfizika koponyái ha még mindig viccelődni szeretnél a láthatatlan dolgokkal .