Miért pont így és erre...
-
"egod szabad állapotában (nincs testhez kötve), akkor mászkál, mint pók a falon. Igaz?
Mélyen benn vagy az erdőben de azért válaszolok : Igen meditációs állapotban ki tudsz lépni az élő testedből és elmászkálni a naprendszeren belül nagy biztonsággal ,távolabb csak haladó megvilágosodottnak ajánlott.
Ha a tested meghal akkor is ez a mászkáló állapot aktivizálódik ,amíg élsz a lelked rá van fűzve a testedre a kisagyon keresztüli fizikai csatornán (innen a félreértések).
"akkor mi a tök értelme van a lélelvádorlásnak,
-Mi lenne ha figyelnél ,csak a tudatos állapotban azaz az adott testben lévő tudat nem emlékszik úgymond mindenre ezt legalább ezerötszázharminckétszer leírtam.
Értelmetlen a vitánk mintha a falnak beszélnék mondom te csak 1 dimenziót vagy képes értelmezni de a kérdéseid átnyúlnak a másikba amiben a lelket értelmezzük.
Most vagy elfogadod ezt a két halmazt vagy a vitát befejeztük.
"azt az energiát, mely annak felépítéséhez kell a környezetéből veszi fel. Hogyan?
-Inkább nem értelmezem a többi mondatod mert fogalmam nincs hogy honnan szeded a tényként beállított kérdéseidet ,ha jól sejtem most raktad össze hogy az ego az egy energia . Nagyon örülök neki de fogalmam sincs mit értesz ez alatt ,az ego nálam egy másik dimenzió beli entitás szal most erre mit válaszoljak...
Az általános fizikai értelemben az energia meg semmi mást nem jelent mint mozgást,rezgést és értelemmel nem bír.
"Ezt te komolyan állítod?
-Minek kérdezed meg ha utána bedobsz egy reinkarnációs utazás sztorit ? Látom nagyon kész vagy lassan nem foglak válaszra sem méltatni.
"Mert, ha igen, aláírást gyűjtök a lipót megnyitásáért.
Tudod vannak akik elhisznek vagy nem hisznek el egy sztorit ,meg vannak akik kipróbálják magukon és utánamennek az igazságnak ,te egy nokedli vagy.
Hát nehézfejű komám elmondhatom ha nem megy az asszociálás .
Tudod vannak azok a hülye egók amikről én beszélek és tudod azok nem evilágik.Aztán mondtam hogy a világot legjobban leíró tudósok tudománya tudod kvantum fizika stb is ezeknek az ezoteréziáknak kedvez . Érted? ha hó itt vagy? Érted az összefüggést vagy segítsek még "az anyag csak rezgés ,a térbeli elkülönülés csak illuzió!"
De hihy te most komolyan buta vagy,vagy csak menekülsz a saját magad megtapasztalásától ,belemenekülsz egy hitrendszerbe?
Ezt ötvenkettedszerre sütitek el de baszki fogd már föl hogy egy kisérleti eljárás során nem bemondásra hisszük el hogy amit mondott az igaz hanem kontrollálható eseményeket jegyzünk fel ,erre is mondtam ezer példát de zérókóla barátodnak nem volt jó.
Triviális dolog ,elmész csinálsz egy közeli hipnózist a 2 éves korodba , felmondasz egy sor eseményt amiben szerepel anyád apád életképeitek (ezekre bétában nem emlékszel ) utána lejátszod amiket mondtál és anyádnak apádnak csak elhiszed baszki hogy mittomén milyen medál lógott a nyakában meg milyen emlékezetes esemény történt amire te nem de ők simán emlékeznek de nem is beszéltetek róla.
Ezer egy eljárás van a tévedés kiszűrésére ,lehet időben változatlan objektumokkal is ellenőrizni ,de egy valódi kísérletben eleve nem ad a szájába részleteket a vezető hanem csak pár szót használ : igen nem merre milyen mekkora stb kliséket tesz fel.
Az a baj hogy ti ilyen tudományt harsogó nokedlik vagytok én meg komolyan válaszolok .