Miért pont így és erre...
-
hihy #8829 Gondolkoztam-gondolkoztam mit is válaszoljak neked.
Először is a teremtés témát kerülöd, bár igaz, hogy nem evo-s felvetés, de ha belegondolok átvitt értelemben mégis. Mert ha nincs teremtés, van evo, és vice versa.
Tudod azért annyi különbség van a te felfogásod, és a tudomány között, hogy a tied egy meztelen hit, míg a tudomány felvet kérdéseket, és teóriákat, azonban csak akkor véglegesíti, ha be is tudja bizonyítani azokat.
Ha a te lelked, egod szabad állapotában (nincs testhez kötve), akkor mászkál, mint pók a falon. Igaz? Nos, ha az előző "életéből" semmilyen nyom nem maradt benne, akkor mi a tök értelme van a lélelvádorlásnak, szellemeknek??
Mégegyszer. Az egod az életed folyamán alakul ki. Azzá lesz amilyen hatások érik, és amit felvállal. Pl tudom, hogy te híve vagy az ilyen tanoknak, egyszóval az összes nem fizikai, és ösztönös tulajdonságod.
De mondjuk elfogadom amit mondasz. Az ego egy energia. Így viszont, ha mghalsz, vagy én, az az energia feloldódik a környezetében. Tehát semmi, de semmi olyan jellemző energiát nem fogsz találni, mely emlékeztetne strepsils-re. Ha egy új élet foggan, és kezd kialakulni az egoja, azt az energiát, mely annak felépítéséhez kell a környezetéből veszi fel. Hogyan? Pl táplálkozik, ami által az agya felépít egy személyiséget. No persze nem csak akaratlagos folyamat.
Az emberek átlagosan a három éves koruk utáni történésekre emlékeznek. Tehát szigorú értelemben vett egoval még nem rendelkeznek.
"De nem mert te 3 éves korig azt hiszed hogy nincs is egó na de akkor mi a faszért emlékszel vissza érzelmekkel meg minden információval a fogantatásig tudaton kívüli állapotban?"
Tessék??????? A FOGGANTATÁSIG????
Ezt te komolyan állítod??????
Hát erősen vissza kell fognom magam.
Na azért egy történet. Egy nő rettegett a víztől. Az orvosok nem tudtak mit kezdeni vele. Ekkor hipnózist alkalmaztak nála, és kiderült az ok!!
Figyelj!!!--Ő az egyik előző életében görög harcos (férfi) volt, akit megkötözve beledobtak egy sziklából a tengerbe. Amikor ezt megtudta, elmúlt a fóbiája.
Ezt elhiszed??
Mert, ha igen, aláírást gyűjtök a lipót megnyitásáért.