Miért pont így és erre...
-
Tök mindegy mit válaszolok ezekre mert te minden esetben azzal kontrázol rá hogy a lélek (amiről én beszélek és transzcendens) az csupán elektrokémiai folyamat.
Nem értem milyen vitát vársz még tőlem mikor visszább definiáltam hogy én mit értek lélek alatt és mit agyműködés alatt. Ki lett vesézve a tudatszintek befolyásolása is ,volt szó a halál utáni lélek életéről is (ja hogy ennek a mondatnak sincs sok értelme mert látom te is beszélsz halálról de te nyílván a testi halálról).
Fogd fel hogy én nem a biológiai elektrokémiai funkciókról beszéltem hanem a transzcendens ,megfoghatatlan szellemről , ennek a vitának meg semmi értelme mert két ember magyaráz két külön világról de az egyik nem fogadja el csak a sajátja létezését (ez vagy te).
PEDIG nem én találom ki hogy a valóságot leíró tudományágak (amik persze "fizika" jelzősök) a megfoghatatlan ,fizikából laikus embereknek mint ti furcsa és elképesztő jelenségeknek ad táptalajt és NEM a racionális kiszámítható klasszikus fizikában megismert jelenségeknek.
Azt kérded ha ujjászülettem akkor most ki vagyok? Én mindig egy emberi vagy állati vagy növényi vagy ákármilyen lélekkel rendelkező testbe leszületett tapasztalási forma vagyok ,te nem bírsz elvonatkoztatni a testedtől ,azért adsz hülye kérdéseket mert számodra csak egy húskupac vagy akinek a fejében zakatol az áram ,ez nonszensz.Reinkarnációs hipnózissal láthatod előző életeidet ha vannak de te alapból tagadod még azt is hogy ez irányba lépéseket tegyél és elhiszel minden szkeptikus hülyeséget hogy magadnak találod ki az emlékeidet.
Láthatod a múltkori vitákat ott is ilyen zápagyú Zéró hülyék még azt is megmagyarázták hogy simán a jelenlegi életed emlékeit is csak kitalálod hipnózisban mintha nem létezne kísérleti eljárás a mondottak visszaigazolására.
"ha a szeretkezéskor nem az a ondó sejt került volna kapcsolatba a petével, teljesen más ego jött volna létre.
Kicsit gondolkozzál már baszki ,ilyen hülyeséget hogy abban a kis ostoros sejtben van az egód? Emlékszel arra hogy úszol a petesejt felé ,továbbmegyek már akkor megvolt az éned amikor apádban voltál , akkor apádnak minimum 2 de gyakorlatilag több millió egója volt a gatyájában? Nem mert hipnózisban is csak a fogantatás utáni állapotig emlékszel vissza és ha visszább mész akkor már lebegsz a téridőben,mégvisszább egy öreg ember vagy aki mindjárt meghal és így tovább.
De nem mert te 3 éves korig azt hiszed hogy nincs is egó na de akkor mi a faszért emlékszel vissza érzelmekkel meg minden információval a fogantatásig tudaton kívüli állapotban? Ja tudom csak álmodod.
Inkább ne is mondj semmit fölösleges.