Miért pont így és erre...
  • hihy
    Ne haragudj, hogy ily későn reagálok, de mint az MTA főállású, tiszteletbeli levelező tagja más dolgom is akad olykor. Például most ragasztottam fel a bélyeget a levélre.
    Figyelj. Én az az analógiával csupán azt próbáltam számodra szemléletesen érzékeltetni, hogy az állításoddal szemben semmiféle olyan "izé" nem létezik amely a természet határain kívül létezhetne, létezne. Az egy és oszthatatlan. Ha netán úgy lenne is, mint ahogy páran képzelik, hogy univerzumunk egy fejlettebb civilizáció terméke, akkor azok is a természet részei. Ez azonban egyenlőre vicc kategória. A te felfogásod, bizonyítva az újjászületéssel, és társaival köszönő viszonyban sincs a tudománnyal. Persze nyomatsz be nekem ilyeneket, mint időtoláció , de nyomass egy hátast, a gugli nekem is barátom, így én is tudok az orrod alá nyomni olyan kifejezéseket, melyekről azt sem tudod tolják-e, vagy húzzák.
    Neked kellene kisleány olyan irodalmat olvasni, melyek számodra, a felfogásod miatt nem "teccenek".
    Ja, hogy nem vagyok MTA tag? Nem hát bogaram, pont úgy, mint te sem vagy tudós palánta.
    Azok nem errefelé legelésznek.