Miért pont így és erre...
-
"Most vagy nem vagy noormális vagy nem értetted meg hogy az ihletre utaltam.Hogy a pcsába lehet az ihlet kémia"
Nagyon jól tudom, hogy a kreativitásra, gondolkodásra utaltál, és úgy lehet kémia, hogy ezt is mind az agyban lejátszódó folyamatok teszik lehetővé.
Majd ha létrejön emberi tevékenység nélkül ilyen festmény, "ihlet", akkor beszélhetünk arról, hogy van valami anyagon túli inteligencia.
"Ez mekkora egy baromság hallode és te ezt elhiszed ,most konkrétan az ember testét felépítő egységekről beszélsz"
Konkrétan mikrobiológiai folyamatokról beszélek, ami minden sejtben, élőlényben (legyen szó baktériumokról, növényekről, állatokról, emberekről) megfigyelhető. Tanulj már meg légyszíves szöveget értelmezni, mert ez így nagyon rossz.
"ha te csak a testben hiszel akkor hogy a rákba tudod leírni a tudatos létezésedet ha az elemi részecskéid senki által és sem önáltal nem működnek?"
Mi az, hogy "csak a testben hiszel"? Hogy a tökömbe jönnek ide az elemi részecskék? Mi az, hogy "senki által és sem önáltal nem működnek"? Úgy működik minden, ahogy a kémiaia-fizikai törvények szerint kell (a szervezeted is).
Fagyszd le magad -50 fokra, és meglátod, az agyad megáll, nem lesz tudatod, akárcsak egy kőnek, a sejtosztódás, DNS másolás sem fog végbemenni. Nem értem egyszerűen, hogy mit nem értesz ezen.
"Az egyszer volt az emberben kis manópöcsök fűzögették a dns láncot remélem emlékszel arra azt mondtátok az csak egy mese ne higyem el igazábol nincsenek ott kis manók de akkor megkérdezem mégegyszer mi a lófasz van ott hogy azok a gechik összefűződnek és azzal ne gyere hogy a víz is lefolyik mert az nem építő folyamat és nem lesz a végén egy tudatos vízember az csak egy fizikai constans."
Keress rá bárhol, akár kémiakönyvben, és megtalálod, hogy mi van ott, amitől a DNS lemásolódik. Megintcsak nem értem, mi a kérdés ebben számodra. Semmilyen egyéb erő nincs ott, ami ne lenne magyarázható megintcsak a kémia-fizika alapján. Az életet felépítő anyagok tulajdonságaiból adódik minden.
A DNS számára ez nem építő folyamat. A véletlenszerű másolás során bekövetkezett hibák + a természetes szelekció (pusztán már abból, hogy a nem életképes mutáció az nem lesz életképes, nem fog szaporodni) miatt lesz építő folyamat.