Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13315
    Nem magamban irtam hanem Zero 008 írására reagáltam-- ezekre-

    """És nyilván fel sem merült volna a kérdés, ha nem beszélnél ordító baromságokat az öröklésről."""

    Szerinte az én időmben a 60-as 70-es években nem ismerte az orvostudomány még a rákos betegséget------ """A rákos betegek száma nagyjából a diagnosztikával hatékonyságával együtt növekszik. Majdnem biztos lehetsz benne, hogy akkor is rengeteg ember halt meg rákban, amikor még csak "magához szólította őket a Jóisten". Csak fingjuk nem volt még az embereknek arról, hogy mi a rák."""

    ---holott volt rákos beteg és bizony sugárkezelés is- de nem annyi amennyire a 80-as évektől kezdve felszaporodott a számuk!

    aztán azt írta hogy--- """az evolúció KIZÁRÓLAG mutáció+szelekció""",----- de az öröklés okozta mutációt már tagadja. Holott mutációt nem csupán a megváltozott természeti körülmények okozhatnak egy fajon belül, hanem a sérült DNS kódok öröklése is mutánsokat hoz létre.

    Olyanhoz szóljon hozzá valaki, és főleg csak akkor írjon véleményt, ha valóban pontos infója van.

    Azt is írta válaszként az atombomba robbantások okozta betegségekre, --hogy ""a nyugati országok sokkal felvilágosultabbak voltak, mint a náci Németország vagy az imperialista Japán, mégis hadászattal KELLETT foglalkozniuk, hogy ne ezen országok akarata érvényesüljön."""

    Erre forrt fel az agyam, mert amerika, az anglia, és a francia végezte éveken keresztül az atomrobbantásos kísérleteit annak ellenére, hogy tisztába voltak annak iszonyatos utóhatásával-- én csupán azt írtam hogy a II. világháború végén ledobott atombomba hatásával tisztába voltak és ennek ellenére az 50-es évektől tovább folytatták az atommal való játszadozást,-- a szerintetek oly intelligens népek---szegények...megsértettem őket, mindjárt elsírom magam