Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13311
    miért te szerinted csal egyedül Csernobilban és Nagaszakiban robbanrottak atombombát? -- HÁT NEM!!- SOKKAL TÖBBET robbantottak és csak az általatok fejlettebb országok!!!-- fejlettebbek? ne röhögtessetek, csupán sokkal nagyobb gazemberek és rabló gyilkos népségegek. pl az a nagyra tartott angolotok még a XIX század végén is, eladhatta a szolgálójának gyermekét, mint valami rabszolgát, mert az ő tulajdonának számított. -- inkább csak szemét, mocsok népek aljas politikai vezetői és még aljasabb fizikusok, hogy ilyesmit megmertek tenni!!-- remélem azóta rákban pusztult el mindegyik

    10 esztendőn keresztül 46-58 ig a szemét amerika végezte az atomrobbantásos kísérleteit a Marsall szigeteken.
    az angol szemétláda 57-59 a Karácsony szigeteknél ----- akkor már rájöttek a csillagászok, hogy az Ózon a robbantásos baromságok miatt rohamosan kilyukadt, és a magnetoszféra is ettől lett gyengébb energetikailag.-- Ezért álltak le a további robbantásokkal.

    De a franciát ez nem izgatta, mert csak hiúságból, --mert mi másból-- mindennek ellenére- 95 ben és 96 ban a csendes óceánon végzett kísérleti atomrobbantásokat.

    S abban is tévedésben vagytok hogy az orvoslás nem ismerte a rákos megbetegedéseket-- Amikor én intenzív nővérként dolgoztam, akkor más ismerte, s ha a műtét időben lett elvégezve korai stádiumban, akkor bizony felépült- az megint egy más tészta, hogy azóta változtak az utókezelések.