Miért pont így és erre...
-
czihaki #13211 Ez akkor nekem is eszembe jutott Saintgerman ezért ahogy megírták mennyit fizetnének azonnal keretem ügyvédet, hogy kikérjem a tanácsát miképp lehet hivatalosan ezt dokumentálni és a felajánlott összeget letétbe helyeztetni. tudjátok az élet megtanított senkiben se bízni! Se hivatalos személybe se vezetőbe. Nem véletlen hogy időnként jól megvertem egy.egy vezetőt életem során vagy épp pofán vágtam és tökön rúgtam pl a városi rendőrkapitányt. egyébként ha megismerték volna a képességeimet, aligha mertek volna kiszúrni velem még anyagilag se. Mert az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy lélek faszonként még öltem is embert valahol keleten egy szemétládát ahol kicsi 6-10 éves gyerekeket dolgoztattak és az egyik állat egy gyermeket vert ököllel majd amikor elesett a gyerek akkor rugdosta- soha nem gondoltam hogy a lelkem egyetlen csapása úgy működik mint valami lézer- szinte keresztül hasította a lelkem a testét úgy ment benne végig- arrébb vonszolta magát, majd összeesett nem mozdult, azt éreztem" hogy meghalt. A kicsit pedig megnyugtattam és a fájdalmait csillapítottam majd visszatértem. De megtapasztaltam akkor is amikor valakin segiteni akartam, szóval mindent meg kellett ismernem és tanulni hogy senkinek ne ártsak, ha segíteni szeretnék.-- egyébként közbe ki-ki mentem mert az ebéd is főtt-