Miért pont így és erre...
-
czihaki #13206 nem értetted amit írtam? Nálunk felejtették a két unokámat és se nem látogatták a kicsiket se nem fizettek egy fillért se hogy segítsenek anyagilag- akkor már évek óta ment ez a cirkusz, hiába pereltem be őket, egyszerűen nem kaptam pénzt ma dolgoztak, másnap már nem- akkor még eszembe se jutott ez a téma épp elég gondunk volt hiszen, először csak a férjem kapott rendes nyugdíjat és abból kínlódtunk-- én szószerint eltűntem a Nyugdíjintézet adat tárából amikor elköltözött a hivatal- 3000 nyugdíjat kaptam először és bizony úgy keresgélték a irataimat maguknál- lehet más is járt így abban az időben, nem csak én, ráadásul azok a munkahelyek megszűntek, csődbe vitték bezárták megszüntették mint több más üzemet, szerencsére meg lett minden és most már jó a nyugdíjam és visszamenőleg is kifizették az elmaradottakat-- S Nem azért vágtam ki a szülőket mert épp akkor se fizettek, hanem azért főleg mert egyáltalán nem törődtek a gyerekekkel és sajnos ez lelkileg nagyon megviselte a fiukat!!!- csak gondolkodj az egyik 2 éves volt a másik 8 éves. Ma 16 és 22 évesek lesznek és még a fiuk születés napjára se jönnek el. A kicsi pszichésen a szívével lett beteg, a nagyobbik az egész világra haragudott, bezárkózott a szobájába, ha csak szóba hoztam hogy esetleg eljönnek a szülők látogatóba. Eltelt pár év szépen rendbe jöttek lelkileg. ----bár az ilyen fájdalmat soha nem lehet elfelejteni--- de most már egyik se vágyódik a szülök után szerencsére törölték őket.