Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13203
    OH- nmara, azt hiszed a rendszerváltás utáni években nem írtam meg mindent a Tudományos Akadémiának? Dehogy nem. Kaptam is egy kedves köszönöm választ amit az egyik geológus professzor írt, megköszönte az infomat, majd azzal zárta a levelét, hogy "Ne nyugtalankodjon kedves asszonyom, nem kell félteni az életet, mert Isten megsegíti az emberiséget."" Holott még véletlenül se írtam bele semmiféle tudatos energia fogalmat, de Isten fogalmat még véletlenül se.

    Ezek után vettem fel a kapcsolatot a Szkeptikus társaságokkal- s mivel a magyarokban már nem bíztam így az interneten megismert fiatal ember tanácsára az amerikai szkeptikusoknak írtam- de híre ment az ajánlatomnak és megkerestek ausztrál, angol majd egy indiai Ha az indiait nem is számolom, csak a többi három együtt 3 millió dollárt ajánlott összesen az elbeszéléseimért és a képességeim bemutatásáért- Mindent le is tárgyaltunk úgy volt hogy az amerikai ideutazik egyetlen próbára 2 hónap múlva azt külön itt azonnal ki is fizetik, majd csomagolok és ők vittek volna ki, egy hozzátartozóm kíséretével együtt. De sajnos ez füstbe ment, mert az unokáim szülei megjelentek és amikor a gyerekek miatt leszidtam őket, hogy nem törődnek a gyerekekkel és anyagilag se segítenek, holott nyugdíjból élünk és neveljük őket- még nekik állt feljebb, különben is egy életük van azt úgy akarják élni ahogy nekik tettszik.-- Felforrt az agyam a haragtól kivágtam őket!-- de utána el is vitt a mentő. Hiába gyógyultam fel, a szívem nagyon sérült maradt, így lemondtam mindent... sajnos az unokáim számára biztosított pénzről-- amit csak nekik akartam megszerezni.

    Utána berágtam és akkor kezdtem írni a blogomat, különben se tudtam még itthon se fizikai munkát végezni, ogy a nagyobbik unokám megtanított a számkép használatra és igy kezdtem itt jelen lenni. A blog írással azért is siettem akkor, mert nagyon nagy infarktust kaptam és nem bíztam abban, hogy egy-két évnél, még tovább élhetek. Szerencsére van öngyógyítási gyakorlatom, amivel éveket nyertem eddig.

    az első blogom http://A-letezes-fantasztikuma-.blogger.hu