Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13202
    Az evolúció egyfajta tudat az életbe, ma túl élés képessége az alkalmazkodás, és a folyamatos fejlődésre való képesség amely valószínűleg a második élet születésébe lett bele plántálva.

    De ez csak úgy magától, nem keletkezhet egy spontán keletkezett primitív sejtéletbe. S ahogy átgondoltam a megtapasztalásaim, valószínűleg az első élet születésekor ez a képesség csak sokára lett beletéve az élet tudatába. Bár nem vagyok vallásos, viszont tudom hogy Teremtés történt az első primitív spontán keletkezett életek után, és csak fokozatosan vált tudatos teremtéssé a Földünk két LÉLEK energiájának nevezhető, Teremtő aktusának köszönhetően,- amely először játék lehetett majd megfigyelés, tanulmányozás és tovább fejlesztés váltatásokkal, és csak végül vált tudatos teremtő aktussá. Majd miután visszahúzódott okkal, a Fehér energia a MAGBA, és elpusztult az első élet 99% ban, a Fehér energia következő kizáródásánál viszont, már a második élet tudatosabb alkotássá vált. Ez abból is feltételezhető, hogy az első életek idejében, még nem volt kék ég boltozat az élet felett, ezért pusztult könnyebben, majd lett erősebb vastagabb külső borítással ellátva. Ilyesmit érzékelhettek a Tudatossá lett LÉLEK energiák, ezért a második élet Teremtése előtt valószínűleg, az Ózon alkotása volt az első. De előre tervezés nem történhetett, csupán folyamatos és tudatos változtatása annak ami épp kész volt.

    Ahhoz, hogy az evolúció lényegét jobban tudjuk értelmezni, elsősorban ismerni kell a már intelligensebb élet születésének, teremtésének OKOZÓIT. Mert Önmagától, egy primitív atomi szerkezetű, véletlen révén keletkezett, sejt képződményből, soha nem keletkezhetett volna tudatos, fejlődésre is képes létezés. Ez csak akkor történhetett meg, ha ezt a elektrokémiai folyamatot először véletlenül, egy információt felvenni, megőrizni és visszasugározni is képes, földben képződött energiák okozták! Milyen energia lehet a Földünkben? amely felszabadult az anyag felbomlása közben, illetve a felbomlott izzó anyag örvénylő súrlódása közben keletkezett. S ez se történt azonnal hatalmas méretben mint amekkora korunkban a magnetoszféra, hanem fokozatosan vált nagyobbá, fokozatosan záródott ki a Fehér energia először a felszínt is súrolva, amely aztán kiválhatta az anyagban a másikkal való -----Fekete energiával amely a tömörítő és felbontó erő---- kereszteződése közben, az elektro-kémiai reakciókat és annak megváltoztatásait. A mai elektro-tecnikai világban azt reméltem nem nehéz megérteni azt se, hogy miképp válhat egy önmagához visszazáró energia szálrendszer, tudatos energiává.

    Hiszen a lelkünk energia szálai is egyenként önmagukhoz visszazárnak. ezért a szellemi lélek energiánk képes gondolkodni, érzelmi feszültségű színezetet is alkotni hozzá illetve örökre"" megőrizni. pl. azt gondolja az orvostudomány, hogy egy hipnózis folyamán, maga az ÉN emlékezik és mesél- holott ez egy nagy tévedés, az ÉN ki van kapcsolva ilyenkor és a lélek emlékezik, az éli át ismét mind azt, amit valamikor- amire az én már nem is emlékszik- az Énnel együtt a lélek is átélt, sőt az olyan közeli, még is az ÉN számára elfelejtett történésekre is visszaemlékszik és elmesél, felhasználva az agy beszédcentrumát, amit a lélek az ÉN érdekében, védelmében tulajdonképpen letakart" S tulajdonképpen minden pszichés betegség tünetet a szellemi lélek váltja ki, amikor visszahat a test-lélekre az pedig a test szervi működésére. A szellemi lélek felelős a tudat fejlődésért, az életbe maradás mindenáron való megőrzéséért és ez hat vissza az élet alkalmazkodó képesség kifejlődésért azzal, hogy visszahat a test-lélekre az pedig a sejt valamint a szervek és agynak a fejlődésére, alkalmazkodás miatt a biológiai szervi illetve test átalakítására is, a ha túlélésről van szó-- ez eredendően a Teremtés által kapott képessége az életnek.

    S hasonlóan működnek a földi nagy energiák is, a szellemi energia szálrendszer ez a Fehér energia, valamint az anyag-energia szálrendszer, ez pedig a Fekete Energia a szilárd anyag alatt áramlik és onnan sugárzik ki az ereje. Egymásra hatva, egymást keresztező sugárzásuk mozgása teremti meg a földi nagy IDŐT épp ugyan igy az életben is a biológiai időt a két testben áramló majd nem egymást keresztező és állandóan érintkező áramlásuk teremti meg a testben a biológiai időt-- magzati korban a leggyorsabb, gyermekkorban még mindig gyors, majd megállapodik s végül ahogy idősödik a szervezet, ahogy bomlanak le a sejteket alkotó atomok úgy lassul a testben az idő, lassul a sejtképzés lassul a szervek működése majd egyszerre csak annyira, hogy minden leáll.-- ha természetes ez a folyamat és nem betegség okozza jóval előbb.