Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13199
    Nézd nmara megértem ha nem hiszed el azt amit írok Nektek, hiszen a világunk tele van hamis információkkal, tele van hazudozó emberekkel vagy épp fantázia dús bigottakkal. De híd el egyetlen szavam se kitaláció, nem hazugság. Aztán az, hogy elgondolkodsz e azon amit elmesélek, és csak azután döntöd el hogy hiszed-e vagy se, az már Te reád tartozik.

    Itt van az evolúció kérdése is, amit jómagam is úgy fogadtam el ahogy a XX. században tanították, a csak Darwini elméletet, teremtés nélkül. S bár a nevelőapám vallásos volt, legalábbis bizonyos gyakorlatokat használt a családom, mint a kötelező imádkozást az asztalnál étkezés előtt és este lefekvés előtt. Sőt felkészített az első áldozásra, kötelező volt a bibliát megismernem. Még is mindennek ellenére, materialista gondolkodású voltam már akkor gyermekként. pl Miután egy temetést végig néztem alig múltam 5 éves, utána megtagadtam az ebéd előtti imádkozást, ezért vagy 3 hétig elzavartak az asztaltól. Majd azt mondta a nevelőapám, ha elfogadhatóan megindoklom e lázadásomat, akkor visszatérhetek az asztalhoz és többé imádkoznom se lesz kötelező. Az érvelésem elfogadta, amely arról szólt, hogy Jézus majd nem 2000 éve meghalt, azóta nem is mosakodott, és nagyon büdös lehet Jézus a sírban, mi pedig állandóan hívogatjuk az asztalunkhoz. Mi van ha ez a büdös ember egyszer valóban beállít? Ezért nem imádkozok többé.--- S attól kezdve nem is volt kötelező, csak megköszönni az ebédet és anyámnak kezet csókolni. De hasonló volt a véleményem a kötelező vasárnapi misével kapcsolatban is, amit ott mesélt a pap azt nevetségesnek tartottam. az ostya elfogadásához csak azért térdepeltem elé a barátnőmmel--aki egyébként zsidó volt- mert az ostya elszopogatása az mind kettőnknek tettszett- csak miután 3x vagy 4x térdepeltünk a sorvégére, akkor a pap már elzavart bennünket- akkor átmentünk a moziba a matinéra.

    S ez a hit nélküliség meg is maradt bennem egészen 49 éves koromig. Csak egyetlen dologban hittem, hogy az életben van valamiféle tudatos energia rendszer, amely részben irányítja és életben tartja ezt az anyaghalmazt, részben befolyásolja annak fejlődését illetve torzulását vagy pusztulását is.
    Pl. volt egy különös képességem gyermekkoromtól kezdve, és kb. húszon éves korom után tettem meg mindent azért, hogy e képességem megszűnjön, mert idegesített nagyon. Részben félelemmel töltött el, hiszen elég volt valakivel beszélgetni, vagy megállni mellette, és megéreztem hogy egy-két nap és elhalálozik. Vagy a másik, hogy szinte minden embertől eltávolodtam, nem voltak már barátaim, igyekeztem senkivel se beszélgetni, mert megéreztem ha nem mondott igazat, mintha sejtettem volna a hazug szavak mögött, a ki nem mondott igazságot- s miután ismételten rádöbbentem, hogy a megérzésem helyes volt, így elegem lett minden emberből. Egyébként is mivel már 15 évesen egyedül maradtam, utcára kerültem és a nulláról kezdtem az életem, nagyon sok aljas gazember közelített hozzám mint fiatal nőhöz, aminek a vége az ismételt verekedésem lett és az emberektől a teljes eltávolodásom.

    S tulajdonképpen ez is amolyan evolúciós képesség illetve annak hatása és következménye, hogy a körülöttem levő világtól a számomra csak érzékelhető, láthatatlan létezés felé fordultam. A testből való eltávozás tudatos, az ÉN akaratomra való megtörténtéhez illetve a élet lüktetésének megismeréséhez.

    Mindig élhettek hozzám hasonló emberek a történelem során, csak a kevesebb tudással nem igen értették meg, ezért agyon misztifikálták-- --így lettek angyalok félelmetes ördög, halál szelleme, és egyéb.-- különben is nagyon nehéz szavakba foglalni, még középszintű tudással is. Ha viszont ennél tudományosabban fogalmaznám meg akkor az átlag emberek végképp nem értenék meg azt amit a blogjaimban segítésképp megírtam. Már pedig nem a magasabban képzetteknek írtam, hanem azoknak akiket a babonaságok terjesztésével igyekeznek tudatilag elsötétíteni, csodákkal hitegetni, hogy minél jobban kihasználható, rabszolgákká váljanak!!Több éve már hogy a blog írást elkezdtem és azóta napi szinte több százan, de nagyon sokszor több mint ezren olvassák minden nap és visszatérnek olvasni tovább.