Miért pont így és erre...
  • czihaki
    #13188
    Azt írtátok legtöbben, hogy nem tudjátok mi a lélek az életben. Igazatok van hiszen a vallásoknak fogalmuk sincs róla, a tudományok pedig csak psziché fogalmát ismerik pszichiátriai fogalomként.

    Most szeretném ha figyelnétek és elgondolkodnátok azon amit írni fogok. Amit írok saját megtapasztalásom. Adott volt egy képességem, amit gyermekkoromtól használtam majd idősebb koromban 50 muszáj volt, abba hagytam. Ez a testből való eltávozás volt a szellemi lélek energiámmal. Viszont 30 éves koromtól kezdve adott volt a lehetőség hogy mindent megismerjek ezzel kapcsolatban- épp e miatt hagytam ott a könyvelést ismét tanultam és BP klinikán intenziv növérként dolgoztam és igyekeztem mindent felismerni a testekben érzékelt lélek energiával kapcsolatban. Akkor jöttem rá, hogy 2, különböző lélek energia szálrendszer van a testben. az egyik pozitiv töltésű és az idegszálakban futkos, és az agy neuronjait köti össze a testtel. Az idegszálak tulajdonképpen egy szigeteltnek számító vezeték rendszer. ez akadályozza meg, hogy a test kiégjen idő előtt szép lassan elszenesedve.-- tudniillik a másik LÉLEK a Szellemi lélek energia szálrendszer ami szintén átszövi a testet belül végül a bör felszínét is behálózza hozzá "fércelődve" a bőrhöz.

    Ezen a lélek szálon születik érzelmi feszültséggel a gondolatunk. Amikor kiléptem a testemből, bárhova mentem, mindig gondolkodott a lelkem és érzelmei voltak, de valamiképp az Én is ott volt vele, de csak halk létezőként, legtöbbször csak az teljesült az én óhajából amivel a lélek is egyetértett. Ez a lélek gyönyörű élőként aranysárga energia halottként kifehéredik, HA TISZTA! Minden elkövetett aljasság, mocskos gondolat amit mások előtt is elhallgatunk azt a lélek az ÉN miatt letakarja, ettől a lélek szennyessé válik. Amíg a szellemi lélek a testben van, addig a Fekete test-lélekkel együtt alkotják az ÉN-t és annak személyiségét. a szellemi lélek csak halk gondolat amig a testben van-- de előfordul az is, hogy visszahat a személyiségre, és a testre is.

    Bármelyik lélek rendszer hiányzik a testből akkor az élet vegetál komában majd meghal.